Новий статус – нова зачіска: Надя Дорофєєва змінила свій імідж і знову стала брюнеткою (ФОТО)

Надя Дорофєєва відома українська співачка, яка вже багато років вважається однією з провідних українських артисток, оскільки її ім'я вже давно є популярним серед молодих слухачів.

За час своєї співочої кар’єри Надя встигла змінити купу образів. Вона була рудою, блондинкою, брюнеткою, потім довгий час Дорофєєва була шатенкою. Насправді не часто Надя вирішує змінювати свою зовнішність, але буває. Адже кожна жінка навесні має величезне бажання змінювати щось у собі. Це може бути зачіска, може бути форма нігтів, стиль, колір волосся, нова стрижка. Тобто, неважливо скільки вам років, а змін хочеться кожній.

Надя Дорофєєва

А ось публічні люди не можуть довго перебувати в одному й тому ж самому образі, адже саме вони демонструють всім іншим які зараз тренди, що виглядає круто, а що не дуже. Тому, дівчата та жінки звикли спостерігати за зовнішністю зірок і обирати новий образ для себе. Тому що ми всі знаємо, світські жіночки не можуть одягнути щось не стильне.

І ось, наприклад Дорофєєва завжди є прикладом стилю для молодих дівчат, скільки її аудиторія загалом підлітки та юні жінки, приблизно до 30-ти років. Тож, коли Дорофєєва одягається на публічні заходи, то на неї звертають багато уваги. Теж саме відбувається тоді, коли артистка змінює зачіску. Наприклад, Надя часто зістригає чубчик, а потім відрощує його, потім знову обрізає.

Та ось остання зміна у зовнішньому вигляді Наді є колір волосся. На одному з останніх фото наречена Кацуріна показала новий колір волосся. Виявляється, що тепер Дорофєєва знову вирішила повернутися до брюнетки.

Можливо так з нею зіграла весна, а можливо просто захотіла внутрішніх змін. Оскільки в останній рік її життя дуже змінилося, то можливо вона хотіла просто показати зовнішньо те, як вона змінилась всередині.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?