Молода дівчина Володимира Остапчука Катя Полтавська показала малюка, який тепер у них живе: неочікувано

Катерина Полтавська зовсім нещодавно стала досить цікавою особистістю для публіки через свого популярного нареченого телеведучого й шоумена Володимира Остапчука. Тому тепер за нею стежить широка аудиторія.

Володимир після розлучення з Христиною Горняк не наважується виставляти напоказ свої нові стосунки, лише натякає на те, що його серце зайняте. Але чоловік ще не виклав жодної історії разом з Катею. Певно просто не хоче нових пліток стосовно свого особистого життя. Так само вчиняє й Полтавська, але дівчина хоч і викладає багато історій, але вони не демонструють, що вона знаходиться на одній території з Остапчуком. Проте й так все зрозуміло, адже вони обидва викладають фото з однакових місць.

Володимир Остапчук

Стосунки Катерини та Володимира почалися дуже швидко після його розлучення. І найдивнішим є те, що Полтавська розпочала зустрічатися з шоуменом у свої 22 роки при цьому не маючи жодного досвіду стосунків з чоловіками до нього. Зазвичай чоловіки у його віці полюбляють молодих, адже з ними вони відчувають себе більш успішними. Тому, напевно, Катя й зацікавила телеведучого.

Але публіку цікавить лише те, коли ж вони почнуть відверто демонструвати свої відносини. Адже їхні історії завжди збігаються, а прихильники Володимира Остапчука звичайно відстежують це, й чудово розуміють, що вони живуть разом.

Сторіс Полтавської

Так, наприклад, днями Катерина в сторіс показала, як до них завітав малюк французького бульдога, який підкорив серця Володимира та Каті, а також їхніх підписників. Та відомо, що у Володимира немає домашніх тварин, а тим паче собак. Тому, невідомо, звідки взявся цей маленький та гарний друг, але він настільки гарно вписався у квартиру пари, що тепер історії без собаки не здаються такими живими.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.