Після новини про розлучення Камалія возз’єдналася з чоловіком-мільярдером Захуром: криза в шлюбі пройдена?

Найбагатша співачка України Камалія підкорила мережу новим кадром, на якому показала усю свою сім'ю та натякнула на воз'єднання з чоловіком.

Квітень став місяцем розчарування для фанатів найбагатшої співачки України Камалії, яка декілька днів тому повідомила про розлучення. Так, зірка розповіла, що усвідомлює неочікуваність даної новини, однак, життя вносить свої корективи.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Камалія показала спільне фото з колишнім чоловіком Захуром

На рішення пари розстатися вплинули останні події. Зокрема, мова йде про конфлікт співачки зі старшою дочкою мільярдера Танею, яка приймала зіркову родину під своїм дахом у Великобританії.

Як раніше повідомляв бізнесмен, все сталося через те, що матір падчерки співачки — росіянка. Камалія неодноразово не добирала слів, говорячи про війну і це сильно зачіпало жінку. Підприємець зайняв позицію своєї дочки, що стало причиною тріщини у шлюбі.

Камалія показала спільне фото з колишнім чоловіком Захуром

Після того, як сюжет вийшов на екрани артистка почала отримувати дзвінки від преси, яка хотіла отримати коментар. Саме тому артистка наважилася публічно заявити про рішення розлучитися з благовірним. Зізнання було опубліковане на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тим не менш, артистка заявила, що вони з чоловіком продовжить бути однією сім’єю заради їхніх дочок. На даний момент красуні живуть разом зі своїм батьком у Лондоні, а тим часом виконавиця перебуває з матір’ю Інною Петрівною у своєму палаці на Київщині. Ба більше, Камалія дуже хоче потрапити на передову.

Але днями артистка також дала привід своїм фанатам сподіватися, що примирення з чоловіком може відбутися. Зірка оприлюднила у своєму блозі новий кадр, на якому постала разом зі спадкоємицями та екс-чоловіком. Фотографія була зроблена під час святкування Великодня. У дописі до публікації артистка заявила, що “світло завжди перемагає темряву”.

Нагадуємо, що після того, як стало відомо про кризу у шлюбі артистки журналісти не могли отримати коментар від бізнесмена, так як він не користується соціальними мережами. Отримати контакти Мохаммада ЗМІ не змогли.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.