Стала дорослою та схожою на матусю: Колишня Узелкова Марина Боржемська показала їхню доньку – справжня красуня

Відома тренерка телеканалу СТБ Марина Боржемська пережила важкий розрив стосунків з колишнім чоловіком В'ячеславом Узелковим. Попри все, вони залишаються обидвоє батьками для своїх дітей.

У світі сучасності діти швидко ростуть, розвиваються та беруть приклад з власних батьків. Марина Боржемська – сильна духом жінка, яка змогла стати успішною та пережити всі перипетії навколо її життя.

Проєкт “Зважені та щасливі” дав поштовх до розвитку успішної кар’єри тренерства. Її програми схуднення допомагають тисячам українцям стати здоровішими, щасливішими та більш впевненими в собі особистостями.

Здавалося, що у цієї жінки є все для повного щастя: діти, міцна родина та чоловік, який так палко кохає, проте все виявилося не таким безхмарним. У 2018 році зіркова пара головних тренерів країни заявила про розлучення, яке не обійшлося без своїх гучних інтриг. Після завершень знімань проєкту “Зважені та щасливі-8” пара повернулася додому, де вже не було розуміння та підтримки.

Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Пізніше, Марина розповіла, що навіть боїться залишатися з колишнім наодинці, але вдячна Славі за прожиті роки та дітей, які кожного дня зігрівають її душу.

Марина Боржемська показала доньку та старшого сина

Відомо, що колишні мають двох спільних дітей: старшого сина Роберта, якому виповнилося 13 та молодшу Олівію, якій вже 10. Дівчинка підросла та рисами обличчя дуже схожа на своїх батьків. Робер теж не відстає і вже видніється його мужність та сила у свої юні роки.

Відомо, що екс-подружжя пережило чимало складнощів на шляху до омріяного батьківства. Марина довгий час не могла завагітніти, а коли в неї це виходило, на жаль, траплялися викидні. Проте власними зусиллями їм вдалося досягти бажаного і стати мамою й татом.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.