Оля Полякова публічно цілує не тільки власного чоловіка Вадима Буряковського: Міцкевич ні до чого (ФОТО)

Відома та дуже популярна співачка Оля Полякова доволі часто останнім часом демонструє своє реальне життя. Як проводить час з дітьми, коли є така можливість або робочі моменти.

Оля вважається однією з найнародніших артисток України, і це стосується не лише звання, а ще й ставлення до народу, адже Оля завжди намагається бути дуже відвертою та чесною. Та й зараз інакше не можна, бо люди потребують до себе поваги, щирості та правди. І це дуже сильно спонукає відомих людей, які мають вплив на маси бути саме такими, яких потребує глядач.

Родина Олі Полякової
Родина Олі Полякової

Тож, якщо раніше Полякова ховалась за образом дівчини, яка любить тільки себе та не зважає ні на кого, то зараз вона відкривається з іншого боку. Оля стала набагато простіша, вона каже прямо що їй подобається, а що ні.  До того ж вони разом з Машею Єфросиніною знімають дуже відверті випуски на YouTube для шоу “Дорослі дівчата”. І саме тут вони обидві говорять все, що приховували довгими роками. Та на цей крок модна наважитись лише тоді, коли ти вже маєш певний рівень впевненості в собі. А він приходить з життєвим досвідом і віком.

Оскільки Полякова є дуже публічною, її особисте життя звісно дуже сильно цікавить інших людей. Напевно, всі знають, що Оля вже 20 років заміжня жінка. І її обранцем став український бізнесмен Вадим Буряковський, який спочатку був для дівчини просто другом та її підтримкою. Але життя любить гратися з нами у несподіванки, тому вийшло так, що Полякова стала дружиною чоловіка старшого за себе на 17 років.

І хоча зараз ходить багато чуток про розлучення Олі з чоловіком, вона все це заперечує і продовжує щасливо жити з Вадимом у шлюбі. Звичайно не обходиться без непорозумінь, але це сімейне життя, а воно ніколи не буває легким. Тож попри це співачка іноді демонструє й свої відносини з дочками.

Оля Полякова з дочкою Алісою
Оля Полякова з дочкою Алісою

Так, днями Оля виклала сторіс, де вона ніжно цілує свою молодшу донечку Алісу, яка взагалі не зовсім полюбляє публічність. До речі Аліса має найсильніший характер з усієї родини, і вона росте досить принциповою, а також не дозволяє собою маніпулювати.

Схожі статті

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?

“Темне” минуле українських зірок: Кароль носила брови-ниточки, а Віра Брежнєва мала стрижку “під горщик”

Усіх нас є модні провали в минулому, за які навіть може виникати відчуття сорому. І для зірок така ситуація зовсім не виключення. Чим може здивувати стиль знаменитостей?