Прийняв як рідну дочку: як виглядає доросла падчерка Потапа, яка народилася від його найкращого друга

Перший шлюб знаменитого українського продюсера Олексія Потапенко був доволі неоднозначним. Від кого народилася старша дочка Ірини Горової Наталія?

Успіх Потапа на сцені здавався дуже швидким, однак це було оманливе враження. Перед тим, як прогриміти на всю Україну репер багато працював над своїм репертуаром, образом, піснями. У цьому йому допомагав друг Юрій Горовий, який свого часу був одружений на красуні Ірині. У пари народилася дочка Наталія. Згодом дівчинка стане падчеркою Потапа.

Як виглядає доросла падчерка Потапа

Так, згодом майбутня зірка одружиться на колишній дружині свого друга та створить з нею сім’ю. Тім, Юрій не піде з життя пари, і буде довгий час виступати на одній сцені з зірковим товаришем під псевдонімом Хʼюго.

Як виглядає доросла падчерка Потапа

У шлюбі в Олексія та Ірини народився спільний син Андрій. Сім’я здавалася досить щасливою. Юрій Горовий підтримував зв’язок зі своєю рідною дочкою та колишньою дружиною.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Як виглядає доросла падчерка Потапа

Однак, не дочекавшись, коли син підросте Потап прийняв рішення розлучитися з продюсеркою та почав будувати нові стосунки зі своєю партнеркою Настею Каменських.

Спочатку пара наполягала на тому, що Олексій не зраджував своїй дружині зі співачкою, але згодом артист все ж таки зізнався, що не був чесним з Іриною Горовою, чого допускати не можна було. Діти залишилися жити з матір’ю. Наталка на той час вже була досить дорослою і отримувала вищу освіту. Зараз же вона доросла жінка, яка сама себе забезпечує.

Ба більше, після початку повномасштабної війни в Україні стало відомо, що падчерка продюсера вийшла заміж за мусульманина. Її благовірний не полюбляє публічний образ життя, а тому не світиться на фотографіях. Тим не менш, Ірина Горова обожнює свого зятя і норовить його показати підписникам. Чи знайомий Потап з молодою людиною поки що залишається секретом.

Коли пара минулого року приїжджала в Україну Потапа був за кордоном. В період зимових свят молоді люди також відвідали Ірину, але продюсер на той момент знаходився на гастролях. У своїх інтерв’ю Олексій майже не розповідає про стосунки з дочкою колишньої дружини, і Наталія в свою чергу також поводиться досить стримано в усьому, що стосується її вітчима.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.