“Я – тьотя Олег”: Оля Полякова показала молодшу доньку Алісу та її талант пародіювати – так треба вміти

Молодша донька Суперблондинки Олі Полякової Аліса перевершує свою зіркову матусю в талантах та має неабиякий хист до пародіювання. Дівчинка з легкістю копіює її повади та манери у спілкуванні й приміряє інші образи.

Талановита жінка – талановита у всьому. Відома співачка Оля Полякова незвична особистість, яка обожнює яскраві образи, відкритість та щирість у поведінці, без лицемірства та фальші.

Окрім кар’єри, успішно реалізована дружина бізнесмена Вадима та мама двох прекрасних доньок, які наслідують зіркову матусю, її звички, таланти та хобі. Старша Марія, якій виповнилося 18 років, мріє стати відомою співачкою, адже шанси на це справді великі. Почала впевнено рухатися до цілі та навіть заснувала власний гурт “Шви”. Через воєнні дії, його діяльність вирішено призупинити.

Оля Полякова з чоловіком та дітьми

Нерідко сама Полякова натикається на хейт, критику та невдоволення за свою поведінку та поведінку старшої доньки за її дописи у соціальних мережах. Оля завжди стає на захист своєї дитини та знайде, як відповісти кожному, хто образить своїм словом.

Відомо, що сестри живуть самостійним життям, навчаються у Лондоні, проте приїжджають додому, щоб провести час з батьками та відпочити у родинному колі. Співачка переконана, що для її дівчат це нова сходинка на шляху до успіху та власної реалізації.

Таланти молодшої доньки Полякової

Звичайно, що не тільки старша Марія росте талановитою особистістю. Аліса не відстає від дорослої сестри та має свої таланти. Оля Полякова часто у своєму Instagram-блозі демонструє, як молодша майстерно копіює образ мами, її голос, поведінку та манери.

Полякова зняла ще один цікавий момент перевтілення Аліси, де вона не своїм голосом почала пародіювати новий чоловічий образ. Голос дівчинки став зовсім недитячим, тому вона була повністю занурена у нову, придуману собою роль.

“Що ти встала, баба Оля, знімаєш мене? Ти що, не бачиш, що я роблю. Я дивлюсь телевізор. Я – тьотя Олег”, – жартома промовила Аліса.

Оля Полякова показала таланти своєї молодшої доньки Аліси

Оля Полякова посміялася з таких витівок дитини й не забороняє дівчинці проявляти себе в такому творчому, акторському амплуа.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.