Чоловіки, в обіймах яких була Онуфрійчук: щастить не лише казахському мільярдеру – Горбунов, Монатік та інші

Іванна Онуфрійчук молода, відома, перспективна та досить цікава журналістка й телеведуча. Життя Іванни є насиченим, саме тому воно цікавить широку аудиторію її прихильників.

Онуфрійчук не завжди була відомою, спочатку, як і усі ведучі, дівчина бігала простою журналісткою. Але насправді цього теж досягти нелегко, бо претендентів на одне місце під сонцем багато. Та щастить, на жаль, не кожному. Тут варто бути рішучим, знати, чого ти дійсно хочеш й бути впевненим в собі. І, як ми бачимо Онуфрійчук це допомогло стати колегою Юри Горбунова.

Оскільки робота журналіста є публічною, то не дивно, що Іванна має багато знайомих серед зірок, і чоловіків у цьому списку також багато. Саме тому у мережі можна знайти велику кількість фотографій Іванни, де вона обіймається з відомими чоловіками. Їхня кількість, звісно доволі велика, але це частина роботи. Інакше бути не може. До того ж журналіст також несе велику відповідальність за свою поведінку.

Так, наприклад можна побачити Онуфрійчук на фото з:

Дмитром Монатіком

Валерієм Харчишиним

Юрієм Горбуновим

Максом Єжовим

Андре Таном

Євгеном Котом

Женею Яновичем

Іраклі Макацірією

Славою Соломка

Максом Леоновим

та іншими. Цей список можна довго писати, але краще показати.

Та зрозуміло, що всі ці фотокартки були зроблені на роботі, на зйомках різних шоу. Але все це було прийнято раніше й до того моменту, поки Онуфрійчук не вийшла заміж. Але тепер всі ці обійми з колегами у минулому. Тим паче нині ведуча живе за кордоном разом зі своїм чоловіком Алмазом.

Алмаз успішний казахський мільярдер, який дуже поважно ставиться до своєї дружини, тому для нього абсолютно не важливо все те, що було до. Тим паче, що приводів для ревнощів у Алмаза не було й немає. Тож ці чудові фото лише спогади Іванни про роботу на телебаченні.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.