Ідеальний смак у всьому: колишня подруга Притули Ольга Фреймут показала свій розкішний дім, який покинула

Головна ревізорка країни Ольга Фреймут вибаглива жінка, яка обожнює елегантність, ніжність та стриманість у всьому. Її розкішний дім, в якому мешкала в Україні повністю відповідає належному статусу.

Етикет – головна стихія Ольги Фреймут. Зіркова ревізорка країни точно знає всі тонкощі правильної поведінки в суспільстві та манери, якими має бути наділена жінка сучасності.

Відомо, що зараз зосереджена більше на сім’ї та вихованню дітей, аніж на кар’єрі. Повернення на Новий канал у 2018 році не принесло бажаного успіху, а тому знаменитість вирішила присвятити себе підтримці домашнього вогнища та затишку.

Офіційно вийшла заміж за генерального директора Володимира Локотка. Телеведуча подарувала своєму коханому двоє дітей – синочка Валерія та донечку Євдокію. До війни, зіркова родина проживала в розкішному маєтку на Київщині, який Фреймут часто показувала своїм підписникам в соціальній мережі Instagram. Звичайно, що всі кімнати жінка не демонструвала, але атмосферу будинку, ремонт та деякі окремі місця вдалося побачити.

Ольга Фреймут та Володимир Локотко

Дім Ольги Фреймут в Україні

З початком повномасштабної війни телеведуча вимушена покинути країну та перевезти дітей в безпечне місце. Зараз зірка знаходиться у Великій Британії, тому сподіваємося, що найближчим часом зможе повернутися до свого прекрасного дому, який також сподобався її підписникам.

Дерев’яні високі колони, сходи на другий поверх, сучасні панорамні вікна – основні характеристики, які можна побачити тільки з наявних світлин та відео у соціальних мережах Фреймут.

Звичайно, що це тільки маленька частина всього будинку, яку вдалося побачити. Впевнені, що окремі кімнати оснащені ще більшою красою, вишуканістю та ідеальним ремонтом.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.