Сезон розпочато: фіналіст “Холостячки-2” Дмитро Шевченко у шопері від Adidas садить картоплю – без примх

Весна – прекрасна пора, яка здатна дарувати тепло не тільки подвір'ю, а й нашій душі. Фіналіст "Холостячки-2" показав, що спортом можна займатися навіть вдома, виконуючи хатню роботу.

Дмитро Шевченко наділений прекрасною спортивною формою, завдяки своїй праці в залі й відданій любові до активного способу життя. Його сміливо можна назвати серцеїдом, адже отримував достатньо уваги від дівчат та навіть перебував у статусі одруженого чоловіка.

Колишні багато подорожували, здавалися такими схожими, але ідилія тривала недовго. Через півтора року після весілля, почалися труднощі, що дали тріщину у їхньому шлюбі. Дмитру важливо, щоб кохана дівчина розділяла його спосіб життя, їздила з ним до родичів на свята, адже вони для нього понад усе. В результаті, не впоравшись з усіма перипетіями, було прийнято рішення розлучитися.

Дмитро Шевченко констатує, що сьогодні треба допомагати один одному, щоб не падати у депресію та приносити людям користь
Дмитро Шевченко

З великої надією, жагою до зустрічі свого справжнього кохання, Шевченко потрапив на проєкт “Холостячка-2”. Знайомство зі Златою Огнєвіч стало для нього, як ковток свіжого повітря й великим розчаруванням на фіналі, коли жінка, яка припала йому до душі відмовила. Зараз деталями особистого життя не ділиться. Відомо, що серце нашого героя матеріалу зайняте, проте ані ім’я, ані діяльність нової дівчини глядачі та підписники не знають.

Дмитро Шевченко у шопері від Adidas садить картоплю

Чоловік обожнює приїжджати на вихідні до своїх батьків, відпочивати та заряджатися позитивними емоціями на новий лад. Цього разу спортивний чоловік показав, як можна ефективно займатися активностями на свіжому повітрі й допомогти цим батькам.

Дмитро Шевченко показав, як садив картоплю

Дмитро вже відкрив весняний сезон “картоплі” й зайнявся її посадкою. На відео Шевченко у шопері Adidas, яку купив багато років тому, взяв вила, лопату до рук і саму картоплю на посадку. Зазначив, що для нього це тренування виявилося доволі ефективним. Руки, ноги, спина прес – все було залучене.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.