Новий коханий Ані Лорак не заморочується на рахунок вірності? Іспанець засвітився з іншою: зірка відреагувала

Новий бойфренд Ані Лорак Ісаак Віджраку вразив мережу свіжим фото та викликав багато запитань. Хто молода дівчина поряд з чоловіком і чому Лорак спокійно на це відреагувала?

Після того, як Ані Лорак відновила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram та повернулася в інформаційний простір, вона неодноразово натякала, що перебуває в стосунках. Врешті-решт, через декілька місяців артистка оприлюднила у своєму мікроблозі спільну фотографію з новим обранцем. Мова йде про іспанського тренера з йоги Ісаака Віджраку, який надавав виконавиці приватні послуги.

Новий коханий Ані Лорак показав дочку

Пара познайомилася на Ібіці. Згодом між ними закрутився роман, який одразу ж обріс плітками та скандалами після того, як став публічним. Так, просто повідомляє, що насправді Кароліна зустрічається з одруженим чоловіком. Мовляв, у нього є дружина, яка знає про зіркову коханку і також діти.

Ані Лорак показала обручку
Новий коханий Ані Лорак показав дочку

Цікаво, що артистка дану інформацію ніяким чином не коментує. Тим не менш, пара демонструє єдність у думках та діях на публіку. Наприклад, Ісаак відреагував на ніщивний сюжет Богдана Беспалова про артистку, і навіть поспілкувався з ним, заявивши, що артистка просто хоче заробляти гроші, а під час розмови образив українців.

Іспанець вже побував у гостях артистки, але на даний момент пара не живе разом, зустрічаючись або в Іспанії, або на нейтральній території. Тим часом Ісаак встиг навіть заінтригувати публіку. Чоловік оприлюднив на особистій сторінці нову фотографію з молодою красунею, яку прийняли за його коханку. Насправді ж на кадрі його старша дочка.

У коментарях можна знайти реакцію Ані Лорак, яка залишила під публікацією емоцій. Втім, далеко не всі росіяни знають англійську мову, а тому почали розпитувати у чоловіка, як же Ані Лорак і хто ця таємнича молода жінка.

Новий коханий Ані Лорак показав дочку

Нагадуємо, колишній чоловік Ані Лорак позаминулого року зробив своїй дівчині пропозицію руки і серця і незабаром має одружитися. Через повномасштабну війну в Україні весілля пари очевидно було відкладено на невизначений термін. Пара багато подорожує, часто гостює в Туреччині і ніколи публічно не обговорює Кароліну.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.