Наталя Могилевська показала, як займається боксом з персональним тренером: повторює за Огнєвіч

Наталя Могилевська народна артистка України, яка за всі роки своєї кар'єри змогла підкорити мільйонну аудиторію слухачів. Голос Наталі дійсно можна вважати унікальним, а творчість особливою.

Могилевська завжди була цікава людям не лише, як артистка, а  як просто людина та жінка. І звісно, Наталя слідкує за собою, оскільки вона є публічною особистістю. Хоча у Могилевської завжди були проблеми з вагою. То Наталя худне, то набирає, і це особливість організму. Але при цьому всьому жінка завжди мала неперевершений вигляд.

Наталя Могилевська опинилась в обіймах Гордона
Наталя Могилевська

За все своє життя вона встигла змінити безліч образів. Могилевська не боїться ризикувати та експериментувати, тому вона мала різний колір волосся, та його довжину, а також жінка загалом не боїться викликів. Оскільки вона має сильний та бойовий характер. Колись її життя було не простим, у Наталі навіть була охорона, оскільки у 90-ті для багатьох артистів були не найлегші часи.

Й у молодості та у дитинстві вона займалась спортом, і це зовсім не дивно, бо всі ми у юності активні, спортивні та готові на всі життєві виклики. Ну а вже потім, коли Могилевська почала активно розвиватися у кар’єрі, їй було зовсім не до спорту. Але танці в її житті були присутні. Адже це частина виступів, й до того ж вона брала участь у шоу “Танці з зірками”.

Могилевська займається боксом
Могилевська займається боксом

Але днями співачка показала, як колись займалась боксом, видно, що фото архівне, бо зараз у Наталі інша зачіска. Та все ж таки, Могилевська має досвід боксування, а це досить складний вид спорту, особливо для жінок. Проте досить багато жінок ним займаються.

Наприклад, навіть серед зірок вже є дві жінки, які займаються боксом, Наталя Могилевська та Злата Огнєвіч. Обидві співачки, але в додаток цікавляться й боксом.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?