Даша Квіткова і Ксенія Мішина показали ідеальну фігуру в абсолютно однакових костюмах: кому пасує більше

Ксенія Мішина та Даша Квіткова за останній час дуже сильно змінилися як зовнішньо, так і внутрішньо. Обидві жінки пройшли великий шлях заради змін, які були їм необхідні.

У кожної жінки бувають такі періоди в житті, коли вона потребує змін, і це стосується, по-перше, внутрішніх якостей та пропрацювання своїх травм, почуттів і проблем. А, по-друге, зміни у фігурі. Зараз сучасні жінки дуже активно пізнають свій внутрішній світ, оскільки розуміють цінність цього. Коли ти знаходишся в гармонії з собою, то й світ відповідає тобі тим самим.

Ксенія та Даша це пізнали і вирішили піддатися своїм бажанням і пропрацювати все те, що потребує змін. Тож, зараз ми бачимо неймовірні зміни у жінок, адже вони обидві привели свою фігуру в ідеальну форму. Кожного дня вони окремо відвідують спортзал та працюють над собою і вражають прихильників своїми результатами.

Але якщо Мішина підтягнула свою фігуру за 4 місяці по спеціальній програмі, то Квіткова понад рік боролася за ідеальні форми з персональним тренером. Також заради здорового схуднення Даша звернулась до лікаря, який прописав їй харчування, вітаміни й заборони. Тобто обидві жінки слідкували певній програмі схуднення, і вони були створені під потреби організму кожної з них. Тому, варто розуміти, що якщо ви самі хочете досягти таких результатів, то потрібно йти до тренера або лікаря.

Крім того, що дівчата зараз дуже змінилися, вони ще й обидві отримують хейт на свою адресу за сильне схуднення. Але після таких змін Ксенія і Даша стали впевнені в собі як ніколи раніше, бо дуже важливо відчувати в собі комфорт, аби мати певний рівень самооцінки.

Кожного дня Даша і Ксенія демонструють свої вранішні ритуали, й днями Квіткова засвітила точно такий же комплект домашньої білизни, як показала Мішина у своїй останній фотосесії.

Квіткова та Мішина в однакових костюмах

Тобто, виходить що зараз у них досить схожі смаки, погляди на життя, здоров’я, а ще й на одяг, який, до речі виробляють українські підприємці.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?