Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо: ошатна літня жінка натуральної вроди з добрими очима

Знаменита молдавська співачка та матір Дана Балана Людмила Балан показала, як виглядає бабуся зірки. Усі деталі дізнайтеся далі у нашому матеріалі.

Дан Балан не є активним користувачем соціальних мереж. Їх чоловік використовує здебільшого для просування власного бренду, повідомлень щодо своєї творчості, які адресуються фанатам, а також задля важливих заяв, які тим не менш з’являються у його мікроблозі вельми рідко.

Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля та засвітила наречених
Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо

Натомість його матір Людмила Балан, навпаки, обожнює підтримувати зв’язок зі своїми шанувальниками, і часто не обмежує контент лише професійною інформацією. На її сторінці часто можна побачити особисті кадри, відео з свят та торжеств, сімейні знімки та інші матеріали. Після 24 лютого Людмила регулярно нагадувала українцям через публікації, що вона їх підтримує та бажає перемоги.

Мама Дана Балана показала бабусю молдавського мачо

Наприклад, не так давно вона оприлюднила фотографію своєї матері, тобто бабусі молдавського мачо. Для зроблених кадрів жінка ретельно підготувалася, адже обрала шерстяний костюм синього кольору, а також прибрала волосся. На кадрах жінки спочатку обіймаються, а потім можна помітити і окремий портрет бабусі Дана. Вона підкорює своєю простотою, елегантністю та благородністю.

Варто відзначити, що Дан Балан народився у доволі непростій родині. Його матір — суперзірка молдавського телебачення, телеведуча та виконавиця, а батько все життя пропрацював дипломатом, возив родину у різні країни і має потужні зв’язки. Старший син пішов стопами Людмили та побудував сценічну кар’єру, а молодша дочка на даний момент є ведучою у молдавській версії програми “Чекай мене”.

Однак, коли сім’я показує бабусю Дана, стає зрозуміло, що їхня родина може похизуватися різними людьми у своїй сім’ї. Жінка неймовірно скромна, живе у селі, ретельно слідкує за своїм будинком та підтримує традиції, як відомо, була суворою бабусею та требувала дисциплінованості.

Немає сумнівів, що Дан Балан відвідує її регулярно, однак на відміну від своєї матері, про це фанатом він не розповідає і залишає такі особливі моменти лише для себе.

Також необхідно підкреслити, що користувачі мережі завжди дуже тепло реагують на появу жінки у їхній стрічці і залишають їй компліменти, хоча вона їх і не побачить, адже не користується Instagram.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.