Бавиться, як зі своєю: переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розгулює по місту з білою коляскою – хоче дітей

Колишня Михайла Заливако Анна Богдан розгулює містом з білою коляскою, демонструючи всю любов, до маленьких дітей. Але прихильників більше цікавить, коли дівчина матиме свого малюка.

Сучасні жінки не поспішають ставати матусями, адже часи змінюються й наші світогляди разом з ним. Якщо раніше ширилася популяризація, щоб стати мамою до 25-річного віку, то зараз спостерігаємо тенденцію старшого віку.

Анна Богдан
Анна Богдан

Переможниця проєкту про кохання “Холостяк-11” Анна Богдан неодноразово говорила, що мріє про трьох діточок. Михайло Заливако, головний герой шоу, підтримував життєву позицію дівчини, її плани на майбутнє, жагу до екстремальних хобі та пригод. Цим вона заполонила його серце.

Після закінчення проєкту та показу фіналу на телеекранах, пара довго зустрічалася, демонструючи ніжну ідилію у стосунках. Користувачі мережі чекали, коли ті зіграють пишне весілля, а згодом народять власних малят, проте цього не сталося, адже закохані з 2022 року розірвали статус пари.

Натомість Богдан, все ж, ощасливилося відчути, що таке теплота маленької дитини, побачити її посмішку та хоч на деякий час, приміряти роль молодої матусі. Дівчина стала тіткою і тепер має рідного племінничка. Як виглядає малюк – не показала.

Так, нещодавно у соціальній мережі Instagram, Анна, гуляючи містом з білим візком, проводить час з дитиною на свіжому повітрі. Якщо не знаючи про її статус тітки, можна подумати, що це ходить молода матуся, яка з ніжністю гуляє зі своїм синочком.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Всьому свій час, тому впевнені, що згодом турагентка сповістить про свою бажану вагітність й так само буде щиро бавитися, але вже зі своїми нащадками.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.