Справжній спортсмен: Позитив у готельному номері в домашньому халаті показав, як підтримує форму

Відомий український співак, якого вважають прихильником репу Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив є не надто публічною людиною в реальному житті. Тому увага його прихильників є дуже прикутою до всіх новин про співака.

Позитива довгі роки сприймали лише як симпатичного хлопця, який тривалий час співав разом з Надею Дорофєєвою у дуеті “Время і Стекло”. Цей гурт став неймовірно популярним серед українських слухачів і багато років вони з Дорофєєвою просто розривали концертні зали всієї країни. За всі роки спільної творчості їхній репертуар постійно змінювався, вони дорослішали і їхні пісні також набували нового сенсу.

Позитив зізнався, що закохався у Дорофєєву
Позитив і Дорофєєва

Але якщо життя Наді завжди було дуже публічним, то сам Позитив й досі не любить популярності та розголосу. Але оскільки багато років він був одружений на подрузі Насті Каменських Анні Завгородній, яка навпаки любила висвітлювати всі події свого життя, то він вже зі своїм досвідом не хоче афішувати все, що у нього відбувається.

З особистих захоплень Олексія відомо, що зараз він почав вести здоровий образ життя, кинув міцні напої та почав займатися спортом та ретельно стежити за своїм здоров’ям. Тому, днями Завгородній показав, як він підтримує свої ритуали навіть у готельному номері та у домашньому халаті, без спортивної форми.

Позитив займається спортом
Позитив займається спортом

Напевно зараз чоловіка не зупиняє нічого, оскільки він дуже змінив погляди на життя, тим паче зараз він знаходиться у нових стосунках, але свою обраницю Олексій не розсекречує, оскільки не хоче знову перебувати у публічних стосунках. І певно саме спільні плани на майбутнє з його обраницею, він вирішив бути більш серйозним, оскільки вони разом вже планують народження дитини.

А, як відомо, для того, щоб вагітність пройшла гарно, потрібно до неї готуватися заздалегідь та обом батькам піклуватися про своє здоров’я. Тому віднині спорт це частина життя Позитива.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.