Олег Винник відгуляв розкішне весілля та показав неймовірної краси наречену: не Таюне, але також блондинка

Знаменитий український виконавець Олег Винник завжди користується неймовірною популярністю на корпоративах. Зірку запрошують не тільки заможні, але і знамениті.

Не дивлячись на потужний та великий фан-клуб у Олега Винника в Україні, він доволі неактивний користувач соціальних мереж і виходить на зв’язок в мережі лише заради оновлення новин щодо своєї творчості. При цьому зірка майже не ділиться особистими кадрами, не розповідає, що відбувається в його житті поза кадром, не відповідає на питання шанувальників, які ставляться йому в коментарях, тощо.

Олег Винник засвітився на зірковому весіллі

На щастя, зіркові друзі та колеги Олега Винника набагато відкритіші. Наприклад, на весіллі Арсен Мірзояна та Тоні Матвієнко повелитель вовчиць засвітився лише завдяки фотографіям, які почали активно з’являтися у журналах та соцмережах.

Весілля Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна
Олег Винник засвітився на зірковому весіллі

Так, знамените весілля сталося досить давно, але кадри з нього досі обговорюються шанувальниками. Олег виступив на ньому абсолютно безкоштовно, підтримуючи своїх друзів. Але як з’ясувалося пізніше, Винник навіть посприяв цьому одруженню.

Олег Винник одружив Тоню Матвієнко і Арсена Мірзояна
Олег Винник засвітився на зірковому весіллі 

Артист і співав для гостей і виконував роль ведучого, повністю взявши на свої плечі розважальну частину програми.

Нагадуємо, що на той момент для Арсена Мірзояна та Тоня Матвієнко — це були другі шлюби. Коли пара познайомилася, співак був одруженим і виховував маленьких дітей. Спочатку чоловік не звернув увагу на свою закоханість і прийняв рішення почекати, щоб приймати свої почуття за щось дійсно серйозне. Але час минав і стало зрозуміло, що Тоня Матвієнко дійсно увійшла у його серце.

Пара була разом на гастролях рік, а після повернення Арсен повідомив своїй дружині, що хоче піти сім’ї. Чоловік залишив їй майно, гроші і пішов до нової обраниці з абсолютно пустими кишенями. Дах над головою молодій парі дала матір Тоня Матвієнко Ніна Митрофанівна, яка хоча і була проти цих стосунків, але не стало противитися, коли Арсен прийшов.

Олег Винник також підтримав Арсена Мірзояна у його бажанні залишитися зі своєю новою коханою. Чи дружать зараз чоловіки достеменно невідомо, однак жест повелителя вовчиць пара оцінила доволі гідно.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?