Яєчня з горохом і син в шафі проти романтики і модних новинок: Кацуріна та Дорофєєва показали свій квітень

Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва та нова кохана її колишнього чоловіка Володимира Дантеса Даша Кацуріна вражали контентом у квітні.

Минулого року Надя Дорофеєва, Володимир Дантес, Михайло та Даша Кацуріни справили справжній фурор в українському шоу-бізнесі та соціальних мережах. До цього український інформаційний простір не знав подібних історій.

А вся справа в тому, що четвірка друзів, які дружили парами раптово повідомили про розрив стосунків, а згодом, як з’ясувалося, помінялися коханими людьми. При цьому сталося це не за домовленістю, а саме по собі.

Так, спочатку саме Надю Дорофєєву та Мішу Кацуріна запідозрили у романі, після того як до мережі потрапили знімки, на яких пара обіймалася в Іспанії. Пізніше Надя зізналася, що дійсно почала зустрічатися з другом їхньої сім’ї. А вже незабаром глядачі та підписники почали помічати, що Володимир Дантес проводить багато часу з колишньою дружиною Михайла Дашею, і як стало відомо згодом також пов’язаний з нею любовними стосунками.

Кацуріна та Дорофєєва показали, як провели квітень

Надя Дорофєєва вмовила Кацуріного виступити спільно
Кацуріна та Дорофєєва показали, як провели квітень

Зараз пари не спілкуються між собою. Хоча Володимир Дантес та Надя Дорофєєва спочатку запевняли, що не будуть квапитися з розлученням, насправді все вийшло зовсім інакше, адже стосунки в обох пар почали розвиватися вельми стрімко. Неодноразово усі четверо демонстрували своє роздратування через надмірну увагу публіки та преси до даної історії, але не припиняли давати інтерв’ю, пояснюючи, що відбулося і чому склалося так, як склалося.

Однак, на рівень популярності героїв даної історії ця ситуація вплинула позитивно. Деякі знаменитості навмисне влаштовують хайп, а у цих зірок все вийшло природньо.

Втім, підписники не могли не помітити, що і життя зірок змінилося. Наприклад, Надя Дорофєєва регулярно показує, як снідає і не просто так, адже її чоловік ресторатор та експерт з кухні. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram незвичайний сніданок.

Тим часом Даша Кацуріна та ще донедавна чайлд фрі Володимир Дантес проводять час з двома дітьми і вже нагадують одружену пару, яка здебільшого присвячує свій час спадкоємцям.

В мережі на це реагують лише позитивно хоча і відмічають, що це доволі дивна ситуація з огляду на те, що Дантес няньчиться з дітьми коханого своєї колишньої дружини.

Схожі статті