Оля Полякова похизувалася стрункою талією та кубиками на пресі: форми краще, ніж у 18-річної доньки Маші

Оля Полякова відома українська співачка, яка змогла завоювати любов та прихильність зі сторони своїх слухачів. Їй навіть дали певне звання, "Королева ночі" оскільки пісня з цією назвою стала найпопулярнішою.

Полякова завжди має приголомшливий вигляд, оскільки жінка стежить за собою, бо вона артистка, яка часто знаходиться під прицілом камер, тому мати доглянутий вигляд їй необхідно як повітря. А, як відомо, Оля все своє життя, адже відповідально ставиться до того, що вона їсть, п’є, та якою косметикою користується.

Оля Полякова
Оля Полякова

Зараз Олі 44 роки, але вона каже, що зараз виглядає так гарно, як не виглядала у 18-20, тому що жінка розквітає з роками, звісно, за умови якщо вона за собою стежить. А Полякова все життя займалась спортом, стежила за розкладом, харчуванням та зверталась до косметологів, які допомагають їй зберігати молодість і красу.

Й досі Полякова займається спортом, ходить до косметолога та відповідально стежить за своїм харчуванням. І як ми бачимо, такий спосіб життя дійсно допомагає жінці виглядати у 44 на 30 максимум. А ще секрет Олі в тому, що вона все сприймає дуже спокійно. Всі проблеми, всі негаразди артистка не приймає близько до серця, вона обирає шлях прийняття та дій, бо якщо щось сталося з цим вже нічого не поробиш.

Всі багаторічні старання Олі можна побачити на останньому фото, яке жінка виклала в історію, як виглядає її фігура. Тож, Оля засвітила струнку талію та кубики на пресі. І варто сказати, що її тіло виглядає точно набагато молодшим, ні вона є. Така фігура не завжди є у 18-річних дівчат.

Фігура Полякової
Фігура Полякової

Та варто розуміти, що гарна фігура це завжди робота над собою, до того ж регулярна. Якщо ви вже починаєте шлях до красивого тіла, то його треба проходити без перерв та пауз. Займатися потрібно постійно, але це не обов’язково спортзал. Варто знайти свій вид спорту і отримувати користь і задоволення.

Схожі статті

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.