Дружина Григорія Решетніка Христина показала фото з вагітним животиком: “За місяць до пологів”

Христина Решетнік дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка, який є незмінним обличчям каналу СТБ та найромантичнішого проєкту України "Холостяк".

Родина Григорія та Христини вже багато років є прикладом для багатьох інших пар, адже вони демонструють, що коханням між людьми може дійсно існувати роками й ні діти, ні обставини не змогли розірвати між ними космічний зв’язок. Взаємоповага, розуміння одне одного, вміння йти на компроміси та бажання бути родиною й виховати психічно-здорових дітей об’єднує їх.

Родина Решетнік
Родина Решетнік

Решетніки є багатодітною родиною, вони виховують трьох синів, Діму, Ваню та Сашка. Звісно, як і в багатьох інших родинах, вихованням дітей по більшій мірі займається саме Христина, адже Гриша багато працює. Хоча й його дружина встигає працювати, займатися спортом, ходити на ділові зустрічі, і все це між вихованням синів.

Кожну свою вагітність Христина робила фотосесію, оскільки кожна жінка хоче зберегти цей період у пам’яті. Тому, родина Решетнік має три чудові фотосесії з вагітною Христиною та дітками.

Жінки дуже люблять згадувати моменти вагітності, адже це дійсно особливий період для жіночого організму, все сприймається інакше. Щоправда, багато жінок ще не відійшли від застарілої звички маніпулювати цим, та на щастя, й у нашому суспільстві вже з’являється культура вагітності.

Сторіс Христини
Сторіс Христини

Так, днями дружина Решетніка вирішила пригадати, як носила під серцем свою першу дитину. І це був Дмитро, тоді вже жінка була на останньому місяці перед пологами та животик вже був досить великим та вже важким. Тому дівчина ходила у сукнях, бо це найзручніший одяг для вагітних жінок на останньому триместрі. Та можливо Христина ще відчує щастя цього періоду, адже вони з Григорієм планують дівчинку.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.