Ось як Віра Брежнєва виглядає без макіяжу: після цього фото співачка назавжди втратила статус першої красуні

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва, яка останні декілька років проживала у підмосков'ї, не змогла зберегти статус писаної красуні. Як так сталося?

Ще 20-30 років тому знаменитості не могли здивувати своїх шанувальників поганим виглядом. А тому ексклюзивні кадри, які потрапляли до рук папараці через відвертий шпіонаж за зірками приносили їм шалені гроші: матеріал, в якому журналісти показували, як насправді виглядають артисти поза кадром викликав у аудиторії емоції, які неможливо описати. Такі матеріали як правило потрапляли на перші шпальти і продавалися зі швидкістю світла.

Ось як Віра Брежнєва виглядає без макіяжу

Віра Брежнєва поставила жирну крапку у відносинах з росією
Ось як Віра Брежнєва виглядає без макіяжу

З появою та зростанням впливу соціальних мереж зірки почали вдаватися до певних маніпуляцій в технологіях, які дозволяли їм зберігати репутацію красенів та красунь, а також впливати на мінливий світ моди.

Різноманітні фото- та відеоредактори дозволяють позбавитися певних недоліків у зовнішності та показати себе підписникам з найкращої сторони. Тим не менш, і дані тенденції декілька останніх років йдуть на спад. Чому так сталося?

Зірки та блогери все частіше допускають помилки у спілкуванні зі своєю аудиторією, яка, побачивши справжню зовнішність артистів, може відмовитися від перегляду реклами від них, починає не довіряти інфлюенсерам, тощо. І саме тому зірки починають самостійно розкривати та показувати усю правду, яка недоступна для їхніх фанатів.

Популярність набирають натуральні знімки та кадри, на яких користувачі мережі мають можливість побачити, як насправді виглядають їхні кумири. Серед таких зірок опинилася і Віра Брежнєва. Зірка час від часу виходить на зв’язок у не найкращому вигляді, з нерозчесаним волоссям, відсутністю макіяжу, або мінімально присутністю косметики, тощо. І поки одні підписники почуваються вдячними за цю щирість і люблять співачку, не дивлячись ні на що, інші реагують доволі бурхливо.

Ось як Віра Брежнєва виглядає без макіяжу

Однак, Вірі все одно якось вдалося вразити аудиторію під час запису відео, на якому вона засвітила брилі, мішки під очима, нерівності шкіри, вікові зміни. Безсумнівно, у всіх бувають погані дні, однак, статус першої красуні Брежнєвій вже не вдалося повернути.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.