Колишній Тіни Кароль Дан Балан вперше за 8 місяців вийшов на зв’язок та розповів про свої плани: “Скоро буде”

Дан Балан відомий молдавський співак, який має шалену популярність серед українських слухачів. Його другою Батьківщиною точно можна вважати нашу неньку, адже він дуже любить Україну.

Дан тривалий час жив в Україні, саме тут він дуже активно розвивав свою творчу кар’єру, тому, українські артисти також його дуже підтримували та цінували його вклад в культуру України. Саме тому артиста часто запрошували на різноманітні шоу.

Чому з України так стрімко зник Дан Балан
Дан Балан

Таким чином Балан був зірковим тренером “Голосу країни” у 9 та 10 сезонах. І в одному з них підопічна Дана Балана Оксана Муха стала переможницею, що тільки впевнило інших у таланті артиста. Також крім проєктів співак часто мав змогу виступати на українській сцені, тому прихильниць у нього було і досі є багато.

Але особливу увагу його особистість привернула в той період, коли на “Голосі” чоловікові активно приписували роман з українською поп-дівою Тіною Кароль. Хоча Дан сам провокував це, оскільки кожного ефіру він відверто залицявся до артистки. Робив компліменти, запрошував на танці, дарував квіти та завжди її підтримував. Звичайно вся країна думала, що між ними дійсно є роман, але, як виявилось згодом, це був грамотний піар-хід.

І після завершення проєкту Дан повернувся до рідної країни, та продовжив свій творчий розвиток саме у Молдові. Але як нещодавно стало відомо, вони з Кароль підтримують спілкування й артист підтримує свою подругу. Але сам він довго мовчав та не з’являвся в інформаційному просторі.

Та днями чоловік показав відео, де він працює у студії звукозапису, й до того ж не один, а з дітьми. Це була перша поява Балана за 8 місяців. Артист оголосив, що незабаром у нього відбудеться якась прем’єра.

Дан Балан у студії звукозапису
Дан Балан у студії звукозапису

Тож, цікаво буде почути нову творчість Балана з дітьми, адже це точно буде щось нове в амплуа молдавського красеня, який не так часто балує своїх прихильників новими хітами та альбомами.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.