Худий юнак з густими бровами і чорним як смола волоссям: Сенічкін з Сніданку показав, як виглядав у юності

Знаменитий український телеведучий Руслан Сенічкін вперше показав, як виглядав у далекій юності та вразив неймовірними змінами у зовнішності.

Обличчя знаменитого телеведучого Руслана Сенічкін доволі знайоме кожному пересічному українцю. З ним глядач може побачитися майже кожного ранку у прямому ефірі на телеканалі 1+1. За час своєї роботи у ранкові програмі Руслан встиг завоювати абсолютно любов та довіру аудиторії. Разом з Людмилою Барбір, Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєвим йому вдалося створити неповторний тандем, який важко перевершити.

Людмила Барбір опинилась в обіймах Сенічкіна
Руслан Сенічкін показав, як виглядав у юності

Як і його колеги, Руслан не охоче говорить про особисте життя, але не приховує, що в ньому немає жінки, яка б полонила його серце. Дотепер Сенічкін абсолютно вільний і проживає холостяцьке життя.

Руслан Сенічкін показав, як виглядав у юності

Роками чоловік не зраджує своєму діловому стилю, не змінює зачіски, не знімає своїх окулярів, і навіть голиться однаково. Втім, нещодавно піар–менеджери “Сніданку з 1+1” вирішили показати їхнім фанатом, як Руслан виглядав у юності. Так, на офіційній сторінці ранкової програми в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Руслан постав доволі молодим і ще нікому невідомим.

Хлопець сфотографувався разом з рудим котом на тлі килиму, який висить на стіні. Руслан дуже худий, має пишні брови та чорні як смола кучері. У молодій людині важко впізнати знаменитого у майбутньому телеведучого, з яким буде прокидатися вранці уся країна. Звісно, даний матеріал прийшовся до смаку підписникам, які з великим задоволенням знайомляться з іншою частиною життя знаменитостей.

Нагадуємо, що Руслан Сенічкін жодного разу не був одружений і виріс у сім’ї з двома сестрами. Журналісту тривалий час приписували роман з колегою Людмилою Барбір, однак зірки наполягають на тому, що вони найкращі друзі, які змогли зберегти ніжні та міцні відносини крізь роки.

Після початку повномасштабної війни в Україні Руслан Сенічкін евакуювався і продовжував вести ефіри, не дивлячись ні на що. Компанію йому склав Єгор Гордєєв, а також до колективу до єднався Юрій Горбунов, який на той момент залишився без роботи.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.