“Розгадайте шифр”: Михайло Кацурін похизувався таємничим тату – зробив його як символ кохання до Дорофєєвої?

Татуювання — це справжнє мистецтво. Вони бувають абсолютно різними: справжні картини або певні символи. Чимало українських зірок також полюбляють подібні модифікації.

Зараз суспільство нарешті відходить від багатьох заборон, упереджень та стереотипів, які нав’язувались нам далеко не один рік. Кольорове волосся або яскраве вбрання вже стали буденністю і нормою. Так само з татуюваннями. Навколо них постійно точаться суперечки. Але факт залишається фактом — татуювання набули шаленої популярності. Дехто вкладає певний сенс у зображення на тілі, а хтось набиває просто те, що припало до душі.

Бойфренд української співачки Наді Дорофєєвої Михайло Кацурін організував справжній квест. Чоловік зробив нове татуювання й показав його підписникам.

Нове татуювання Михайла Кацюрина
Нове татуювання Михайла Кацюрина

Кацурін на своїй руці набив багато різних смайликів: серце, діамант, свинка, дівчинка та інші. У своїх Instagram-сторіс Надя Дорофєєва запитала фоловерів про їхні теорії, щодо змісту татуювання. Підписники співачки виявились доволі креативними, і запропонували чимало цікавих варіантів.

Варіанти підписників
Варіанти підписників

Ось одне із найбільш смішних припущень:

“Старий кіт любить свиню, яка під грибами перетворюється на дівчину, яка любить діаманти”.

Дехто висунув теорію про те, що татуювання присвячене Наді Дорофєєвій.

“Я люблю їсти гриби з друзями та сміятися зі свиней разом з Надею в гарному будинку”.

Втім, жодна із версій не виявилась правильною. Завісу таємниці привідкрив Кацурін на своїй сторінці в Instagram. За його словами, якщо котів голити під 0, а їхні серця трансплантувати свиням, то відокремивши цих небінарних зооневизначених свиней спеціальними грибами, можна натренувати їх знаходити жіночі дорогоцінності, загублені на екзотичних пляжах.

Як Кацурін пояснив сенс тату
Як Кацурін пояснив сенс тату

Попри це, невідомо, чи це був жарт бойфренда співачки над довірливими фанатами, чи дійсно він вирішив увіковічнити такий цікавий сюжет на своїй руці. Проте в результаті, вийшов цікавий інтерактив для підписників.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.