Даша Кацуріна вперше показала свою маму-вчительку: як виглядає майбутня теща Дантеса (фото)

Блогерка та бізнес-леді Даша Кацуріна зворушила кадрами атмосферної фотосесії з мамою. Який вигляд має майбутня теща Дантеса, яка, на думку шанувальників, дуже схожа на співака.

Напередодні кохана Володимира Дантеса відома блогерка, рестораторка та дизайнерка Даша Кацуріна відзначила свій 29-й день народження у колі близьких друзів та рідних, серед яких була мама співака Марія Олексіївна. Свято пройшло у затишному просторі в одному із бутиків іменинниці. За словами Даші, це був найкращий День народження у її житті. Фотографіями з урочистостей бізнес-леді поділилася у своєму мікроблозі.

День народження Даші Кацуріної
День народження Даші Кацуріної

А наступного дня Кацуріна оприлюднила кадри з атмосферної фотосесії зі своєю мамою. Так, на відео обидві позували у сірих штанях та білому верху. На Даші були штани та майка з чорними туфлями, її мама постала у вузьких джинсах та об’ємній білій сорочці навипуск. Доповнили образ кросівки та модні окуляри у білій пластиковій оправі. Особливу увагу привертала модна стрижка, яка чудово підкреслила красиві живі локони жінки.

У коментарі до ролика Кацуріна написала, що її мама найбільша підтримка та опора для неї, яка завжди прийде на допомогу та дасть слушну пораду.

“Ми можемо не розмовляти тижнями, але я знаю, що вона завжди підтримає”, – написала Даша.

Як тільки ролик з’явився в Мережі, його відразу почали коментувати. Одна з передплатниць розповіла, що мама Кацуріної – Олена Олексіївна вчителька фізики. Ось що написала її колишня учениця:

“Олена Олександрівна класний учитель, і дуже позитивна людина, завжди з усмішкою її згадую, хоч фізику так і не вивчила. Привіт їй величезний від її учениці”.

У коментарях також було багато компліментів. Багато хто відзначив, що мама Даші дуже стильна та приємна жінка. Також зазначили, що Олена Олексіївна дуже схожа на Дантеса:

“Мама з Дантесом схожі”, “Я теж задивилася на Дашу і думала Дантес”, – писали в коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

У Катерини Репяхової скоро з’явиться дочка, але не від Віктора Павліка – “Це круто, але до чого цей цирк”

Дружина Віктора Павлика нарвалася на критику у Мережі після того, як поділилася довгоочікуваною новиною. Чому підписники Репяхової розділили з нею радість і навіть почали відписуватись.

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром показала, з ким відзначала 47-річчя: в обіймах та з любов’ю

Свій День народження найбагатша співачка України відзначила в компанії особливої людини, яка підтримує її незважаючи ні на що і продовжує оточувати продовжує оточувати своєю любов'ю.