Найбагатша учасниця “МастерШеф” Катя Велика здивувала черговим яскравим образом: Пава оцінить

"МастерШеф" славиться яскравими учасниками, але, здається, Катерину Велику ніхто обійти не зможе. Оскільки лише вона могла кожного ефіру дивувати своїми сміливими та неповторними образами.

Велика дуже гарно проявила себе на Битві сезонів. Жінка потрапила у сезон з Павою, Міцкевичем, Цвігуном, Білодідом та іншими відомими учасниками попередніх сезонів проєкту. І саме з ними жінка конкурувала на рівні та іноді перевершувала страви своїх колег.

Катерина Велика показала своє найкоротше вбрання
Катерина Велика

Але прославилась Катерина не через свою майстерність готувати, а через свій дивовижний смак. Велика була єдиною жінкою на проєкті, яка могла прийти на кухню у золотій сукні, або блузці від DIOR. Кожного ефіру жінка була дуже яскравою, вона дійсно стала іконою стилю на “Битві сезонів”. Звичайно, далеко не всі розуміли, навіщо Катя так сильно виряджається, але варто сказати, що вся увага була прикута до неї.

Велика тримала певний образ – вона часто сперечалася з іншими, висловлювала свою думку і не боялася наслідків. Саме тому деякі учасниці її побоювалися. А от товариські стосунки у неї склалися з Павою та Цвігуном. Адже за норовом вони дуже схожі й мали на проєкті одну й ту саму мету – перемогти.

Про Катю та її модний будинок вдома дійсно ходили легенди, і щоразу своїми образами вона підтверджувала це, чого вартують лише кольорові шуби, в яких фотографувалися всі учасники сезону. Але й після завершення “МастерШефу” Катерина не припинила дивувати прихильників своїми луками.

Так, днями жінка показала новий сміливий образ на відпочинку. Катерина одягла коротку сукню, високі підбори й дуже цікаві рвані колготки світло-блакитного кольору, до речі такого ж, як і сукня.

До речі, колготки теж є однією з улюблених речей у гардеробі Великої, адже їх вона любить підбирати за кольорами під свої цікаві образи.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.