Елегантність – не тільки сукня: українські зіркові красуні, що люблять смокінги: Джамала, Єфросиніна та інші

Доволі поширеною є думка про те, що жінка може бути елегантною та жіночною лише в сукні, спідниці або на підборах. Втім, сучасні дівчата розривають цей стереотип і доводять, що жінка прекрасна в будь-якому одязі.

Мода активно розвивається ледь не щодня. Фасони, які були в тренді ще вчора, на ранок можуть втратити свою актуальність та стати елементом старої колекції. У суспільстві є негласне правило про те, що жінка має зажди слідувати тенденціям й вдягати те, що диктує мода. Нерідко їм нав’язують стереотипи в одязі, які давно віджили своє. Зараз ні для кого не буде шоком зустріти дівчину в спідниці та кедах, або в спортивних штанах на підборах.

Брючні костюми також стали невід’ємним елементом гардеробу сучасної жінки, оскільки це стильно, практично та елегантно. В українському шоу-бізнесі є чимало прихильниць смокінгів, які виглядають на них не гірше, аніж на чоловіках.

Джамала

Кожен вихід Джамали на публіку викликає неабиякий захват. Співачка обожнює обирати креативні фасони одягу, світлинами яких охоче ділиться із прихильниками на своїй сторінці в Instagram. Джамала нерідко з’являється в яскравих речах, образах з національною символікою кримських татар, і смокінгах зокрема. Днями вона оприлюднила світлини з відкритого інтерв’ю в молодіжному центрі. На цей захід співачка з’явилась в чорному смокінгу із широкими штанами палацо. Крім того, аби підкреслити свій образ, жінка одягла чорний капелюх із широкими полями. В коментарях до публікації прихильники оцінили зовнішній вигляд Джамали.

Маша Єфросиніна

Телеведуча Маша Єфросиніна також не відстає від Джамали. Жінка нерідко з’являться на публіці в яскравих образах. Нещодавно Маша поділилась світлинами свого нового смокінгу. Вона позувала на сходах в чудовому білому костюмі. В описі під фото Маша Єфросиніна написала, що цей смокінг вона придбала в українського виробника le.charmie. Цікаво, що комплект пошитий не зі звичайної тканини, а зі шкіри.

Христина Решетнік

Дружина українського телеведучого Григорія Решетніка Христина ледь не щодня радує прихильників новими фото. Цього разу дівчина опублікувала відео, на якому вона одягнена в чорний смокінг. Він пошитий не в стилі оверсайз, як зараз модно, а більше сідає по фігурі. В описі Христина зазначила, що обожнює такий стиль та відчуває себе дуже жіночною в смокінгу. Фанати дівчини закидали її компліментами і додали, що костюм надзвичайно елегантно на ній сидить.

Олена Зеленська

Справжньою амбасадоркою брючних костюмів можна з гордістю назвати Олену Зеленську. Майже на кожну визначну подію та офіційну зустріч Перша леді з’являється в стильному смокінгу. Її фішкою є незмінні штани палацо, які додають елегантності силуету Олени.

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.