Тіна Кароль показала трендовий манікюр весна-літо 2023: матовий нюд у формі мигдалю актуальний як ніколи

Хто, як не зірки формують модні тренди та поширюють їх серед людей? Прихильники дуже часто прагнуть бути максимально схожими на своїх кумирів, і наслідують їх в багатьох речах.

Доволі складно встигнути за всіма модними тенденціями у сучасному світі. Вони змінюються зі швидкістю світла, що навіть не завжди встигаєш це усвідомити. Стосується це абсолютно всього: одяг, взуття, мейкап, зачіски, аксесуари і навіть ремонт в квартирі. У цьому контексті не можна не згадати про манікюр. Так-так, навіть тут можна прорахуватись і зробити неактуальний дизайн.

У таких випадках на допомогу приходять зірки. Якщо ви хочете слідувати трендам, втім не знаєте, як саме це зробити, то можете орієнтуватись на популярних людей. Українську поп-діву Тіну Кароль вважають еталоном стилю. На кожен свій виступ вона одягає шикарні образи, які ЗМІ обговорюють далеко не один день.

Днями ведучий Слава Дьомін поділився спільним фото зі співачкою. Це два селфі, на якому Тіна демонструє свій малюнок. Жінка намалювала смішний портрет Дьоміна і порівняла його з оригіналом. Окрім малюнку Тіна Кароль продемонструвала свій манікюр. Співачка обрала трендовий варіант на весну-літо 2023 року — матове нюдове покриття у формі мигдалю.

І дійсно, такий варіант є найбільш популярним цього сезону. Це все завдяки мінімалізму, який так полюбився всім. Також актуальним є однотонне покриття будь-якого кольору без зайвих елементів. Наприклад, як у Даші Астаф’євої. Дівчина зробила повністю чорний глянцевий манікюр без декору.

А от співачці Наді Дорофєєвій припав до душі інший трендовий варіант весни-літа 2023. Дівчина зробила мікс із однотонного покриття та френчу. Зараз френч відходить він білої лінії та молочного кольору. На зміну йому прийшло безліч яскравих фасонів, які надають звичному варіанту другий подих.

Трендовий френч Наді Дорофєєвої
Трендовий френч Наді Дорофєєвої

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.