74-річна Алла Пугачова у бомбері та шкіряних ботфортах вразила помолоділим виглядом: вік – це тільки цифра

Примадонна російської естради Алла Пугачова вразила прихильників своїм зовнішнім виглядом. Знаменитість не боїться публічно доводити, що вік – лише цифра, яка не відіграє ролі у власній неповторності.

Нова світлина легендарної російськомовної співачки викликає подвійні відчуття у користувачів. Одні залишаються у захваті від такої харизми, зовнішності та її вмінням слідкувати за модними тенденціями, інші навпаки переконані, що музична виконавиця на себе не схожа і природного на обличчі залишилося мало.

Жінка постала досить у витонченій фігурі в модному образі, який вдало підкреслює всі переваги Пугачової. Тотальний чорний – саме так можна схарактеризувати весь лук зірки. Для образу вона обрала бомбер з написом, чорні довгі ботфорти, доповнила все кепкою та мінімальним макіяжем, який видніється на її обличчі. Нічого зайвого, все зі смаком та сучасним стилем, який обожнює молодь 21 століття.

Росіяни досі не можуть змиритися з позицією, що зіркове подружжя Максима Галкіна та Алли Пугачової підтримують Україну у війні, яку розпочала росія, тому не втрачають можливості засипати гнівними коментарями під дописами знаменитостей. Наперекір всім подіям вони зберегли свою чесність, гідність та справедливість.

Чому Алла Пугачова та Максим Галкін назвали свого сина Гаррі.
Алла Пугачова та Максим Галкін

Відомо, що Примадонна старша за чоловіка на цілих 27 років. Але багаторічний шлюб довів, що стереотипи, навіяні нашими пращурами багато років тому давно застаріли, тепер люди ладні кохати у будь-якому віці, статусі та часі.

Бачимо, що Алла Пугачова не виглядає на свої 74 роки. Правильне харчування, догляд за своєю шкірою обличчя, похід до професіоналів – цьому посприяли. Маленькі двійнята Ліза та Гаррі можуть пишатися своєю зірковою матусею.

Схожі статті