Зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару вперше показала своїх батьків – в Ботанічному саду з найріднішими

Акторка "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару поділилася милою світлиною, де показала своїх батьків публіці. Найрідніші провели час разом в тиші та затишній атмосфері.

Не варто забувати про людей, які подарували вам найцінніше – життя. Ніколи не знаєш, що очікує на нас завтра, тому виділити вільну хвилину, обійняти, поцілувати, сказати “дякую” своїм батькам досить важливо.

Ірина Сопонару справжня зірка українського гумору. Її провідні ролі на сцені та серіалах завоювали прихильність українських глядачів. Яринка з культового ситкому “Одного разу під Полтавою” – уособлення сільської жінки, яка віддана дружина, мама та прекрасна господиня. Саме цей образ так пасує Ірині за її темпераментом та харизмою.

Ірина Сопонару розповіла, коли буде святкувати весілля
Гумористка Ірина Сопонару

Ірина Сопонару вперше показала своїх батьків

У своєму Instagram-блозі акторка поділилася теплою та затишною світлиною, як провела час з батьками. Продемонструвала, який вигляд мають її найрідніші. Сім’я прогулялася Ботанічним садом, аби замилуватися природою та красою нашої спадщини.

Такий спільно проведений час зблизив родину, адже Ірина багато працює, а тому змогу гуляти з батьками має не завжди. Вони усміхнені, яскраві та сонячні подарували настрій та позитивні емоції користувачам соціальної мережі.

“Один прекрасний день”, – підписала світлину Ірина.

Нагадаємо, що крім успішної кар’єри, змогла зустріти своє жіноче щастя в обліку британця, на ім’я Ріс у 2021 році. Обидвоє знайомі з батьками одне одного. Жінка мріє про весілля і вже готова до такого зваженого кроку, але пропозиції ще не дочекалася. З початку війни Ірина була вдячна коханому за підтримку, надійне плече та тил, який надав їй обранець.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.