Вілла створена для фото: холостячка Злата Огнєвіч показала хороми, де живе в Мексиці – розкіш у всіх деталях

Талановита музична виконавиця, найбажаніша холостячка країни Злата Огнєвіч показала розкішні апартаменти, де житиме найближчі дні в Мексиці. Вишуканість видніється навіть в найменших деталях.

Враження від подорожей здатні переповняти нашу свідомість особливо, якщо поїздка в ту чи іншу країну здійснена вперше. Головна героїня проєкту “Холостячка-2” Злата Огнєвіч досі ходить з вільним серцем та відкрита до нових знайомств.

Злата Огнєвіч

Прибула до Мексики, як запрошена гостя до учасника проєкту, який боровся за її прихильність – Андрія Хветкевича. Він гуляє гучне весілля зі своїм обранцем Філіпе. Тому, гості живуть в розкішній віллі, з приємним краєвидом на місцевий колорит.

Хветкевич довгий час приховував, з ким тепер зустрічається, але вирішив бути відкритим та чесним із собою та своєю аудиторією і не шкодує ні про що.

Злата Огнєвіч показала хороми, де живе в Мексиці

Мексика вражає своєю культурою, архітектурою та природою, але зізналася, що їжа їй там не сподобалася. Розповіла, що український сервіс з нашими традиційними стравами найкращий. Також для своїх підписників показала, в яких умовах живуть гості Андрія та Феліпе на їхньому весіллі.

“Це наша вілла, де живуть усі гості Андрія та Феліпе, я вам покажу, як ми тут всі живемо, спілкуємося. Це перший поверх, перша кімната. Пізніше зроблю рум-тур. Басейн, вчора тут була вечірка, а зараз гості чекають на транспорт, який повезе нас на яхту”, – розповіла Злата.

Злата Огнєвіч показала хороми, де живе в Мексиці

Величезна територія вілли, неймовірний краєвид, затишок з пальмами, дорогі дерев’яні меблі та двері, білі стіни, які додають яскравого відтінку апартаментам – в таких умовах живуть високоповажні гості пари.

Злата Огнєвіч показала хороми, де живе в Мексиці

Зазначила, що такі хороми створені якраз для того, щоб робити розкішні, живі світлини для своїх соціальних мереж.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.