З’ясувалося, що у Оксани Марченко і Володимира Кличка є спільна дитина: фото зіркових батьків облетіло мережу

Знаменита українська ведуча Оксана Марченко та всесвітньовідомий спортсмен Володимир Кличко свого часу стали кумами. Як це сталося, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Здавалося б, що може об’єднувати дружину олігарха Віктора Медведчука Оксану Марченко, яка роками працювала на українському телебаченні та всесвітньо відомого українського спортсмена Володимира Кличка, який пів життя прожив в Сполучених Штатах Америки, окрім як вхожість у світську спільноту?

Але насправді пара свого часу стала хрещеними батьками одній прекрасній дівчинці. Подія відбулась у 2019 року. Тоді ж Оксана та Володимир стали навіки зв’язаними обов’язками перед похресницею. Мова йде про красуню Марію Шуфрич — доньку Нестора Шуфрича.

З’ясувалося, що у Оксани Марченко і Володимира Кличка є спільна дитина

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Тим не менш, зараз незрозуміло, які стосунки складаються між кумами, адже за ці 4 роки багато чого змінилося. Якщо раніше Оксану Марченко ще відокремлювали від діяльності чоловіка, то тепер вона має одну з найскандальніших репутацій в Україні. Відбилося це і на її зв’язках з впливовими особистостями вітчизняного шоу-бізнесу, такими як Ігор Кондратюк, Ектор Хіменес-Браво, тощо.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Жодних сумнівів, що перекреслені також взаємини Марченко з боксером Володимиром Кличком, з яким її пов’язувала спільна дитина.

Вибір Нестора Шуфрича при цьому доволі зрозумілий: до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко позиціонувала себе як глибоко віруючу та релігійну людину, і 2021-й 2022-й присвятила себе діяльності у сфері православ’я. Телеведуча активно знімала фільми про храми, церкви, священослужителів, а також цікавих людей, які вдалися довіри після важких випробувань у житті.

Тим не менш, віра у Господа не заважали Оксані погрожувати у своєму новорічному зверненні до українців, а 16 лютого таємно покинути батьківщину, знаючи про загрозу.

Нагадуємо, що після арешту Віктора Медведчука Оксана Марченко вперше вийшла на зв’язок після своєї втечі. Фанати одразу звернули свою увагу на неприродність виразу її обличчя і запідозрили, що телеведуча перенесла невдалу пластичну операцію.

Схожі статті

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.