Катя Репяхова показала, як її чоловік Віктор Павлік разом з сином відкрив сезон їзди на велосипеді: ще може

Віктор Павлік – народний український артист, який за багато років на сцені може й досі підтримувати свою популярність. Але бурхлива у житі Павліка не лише кар'єра, а ще й особисте життя.

Відомо, що вже понад 5 років Віктор одружений на молодій блогерці Катерині Репяхової, з якою у них перша зустріч відбулася ще в той момент, коли Катя навчалась у школі. І саме в той момент дівчина зрозуміла, що Павлік буде її майбутнім чоловіком. Звісно, на той момент це була дитяча мрія, але ж вона збулась. Та поштовхом для цього став букет, який Репяхова подарувала Павліку на одному з концертів. І Віктор цей букет запам’ятав і вже в коридорі готелю запитав її чи не всі гроші світу вона витратила на нього.

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Саме так почалась історія кохання артиста з молодою дівчиною. І на той момент Павлік ще був одружений. Через це Катерину дуже сильно хейтили,  адже всі думали, що саме через неї розпався шлюб Віктора. Та насправді ж Катя зовсім ніяк не вплинула на розлучення, оскільки у співака з екс-дружиною й до зустрічі з Катею були великі проблеми.

Та з Репяховою народний артист наче вдихнув свіже повітря, оскільки в неї грає енергія, вона не може всидіти на місці й постійно чимось зайнята. І це дуже сильно мотивує самого артиста. Також, у пари Каті й Віктора є син Михасик. Хлопець ще дуже маленький і завжди потребує уваги.

І батьки приділяють йому цю увагу здебільшого, звісно, Катя, але й Павлік знаходить час на виховання та розваги з сином. Так, наприклад, днями чоловік показав, як він катається з сином на велосипеді.

Павлік катається з сином на велосипеді
Павлік катається з сином на велосипеді

Михасик сидів позаду татка у спеціальному кріслі, й було видно, як хлопчику подобається розважатися з татом і навчатися новому. Та зараз вже буде багато можливостей кататися на велосипеді, адже весна нарешті прийшла.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.