Переможниця “Холостяк-12” Катерина Лозовицька показала світлину зі своїм новим бойфрендом – вдягла по моді

З моменту виходу фіналу на телеекрани проєкту "Холостяк-12" пройшло чимало часу. Колишні Алекс Топольський та Катерина Лозовицька обірвали будь-які зв'язки та перебувають в інших стосунках.

Цікаво спостерігати, як на власних очах відбувається зародження світлого та щирого кохання на екрані телевізора. З 2011 році бажані холостяки країни приходять на проєкт, аби відчути незабутні емоції від побачень та отримати певний досвід.

Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька, на жаль, не змогла побудувати майбутнє з Алексом. Ба більше, вона стверджує, що йому пора подорослішати. Його цікавив більше він сам, аніж дівчина, а їй хотілося уваги, надійного тилу та підтримки. Тому, не жалкує, що тоді вирішила розірвати ці стосунки.

Катерина Лозовицька
Катерина Лозовицька

Катерина Лозовицька показала світлину зі своїм новим бойфрендом

Катерина зізналася, що так, наразі вона змогла зустріти нового чоловіка. Стверджує, що зараз відчувається в захисті та гармонії. Проте обличчя свого обранця показувати не наважувалася. Відомо, що цей таємничий, родом з України, але проживає в Польщі.
Але у своїх Insta-stories змогла засвітити першу спільну фотографію з бойфрендом.

На світлині знову приховала його обличчя, тому прихильники змогли роздивитися лише силует чоловіка та колір його волосся, який гармонійно поєднується з кольором дівчини. Пара ходила по магазинах й Лозовицька сама взялася за стиль свого коханого.

“Під закриття торговельного центру. Сьогодні вдягли другого котика”, – підписала Лозовицька.

Катерина Лозовицька показала світлину зі своїм новим бойфрендом

Дівчина додала, що поки їй комфортно, вона має розумнішого за неї чоловіка, в якого завжди може запитати поради чи попросити про допомогу. Проте про весілля думати ще зарано.

Схожі статті

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?