Ярославський проміняв Мартиновську та зізнався, що знайшов своє кохання: “Справжню любов важко приховувати”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар та вже багато років незмінний суддя "МастерШеф". Кухаря поважають не лише в Україні, а ще й в багатьох країнах Європи.

Оскільки Володимир досить відома особистість, то його життя звісно є цікавим для широкої аудиторії. Особливо, особисте життя чоловіка, яке, він дуже ретельно приховує та загалом оберігає свої почуття. Адже Володимир має не надто приємний досвід стосунків. І це прикро, але абсолютно нормально, тому що всі ми отримуємо сердечні рани, після яких нам важко знову повірити в існування справжнього кохання та довіритися людині. Багато людей після невдач на любовному фронті будують міцні стіни на довгі роки.

Оля Мартиновська і Володимир Ярославський
Оля Мартиновська і Володимир Ярославський

Така історія була й у житті Ярославського, за його словами,  востаннє він закохувався у 37 років, і дівчина жила в іншій країні. Заради неї він був готовий переїхати та почати все з нуля. Але, не склалося, і саме після цього епізоду в житті, кухар вирішив присвятити своє життя професії. Тепер він не думає про родину чи дітей. Ба, більше, Володимир впевнений, що своїх дітей у нього вже не буде, але ідея усиновлення все ще сидить у його думках.

Саме через те, що такий привабливий чоловік самотній, йому часто приписують романи з колегами, точніше, з колегою. Дуже активно ширяться чутки про його стосунки з Ольгою Мартиновською.Оскільки вони часто проводять час разом за межами знімальних майданчиків, то пліток вже назбиралося багато. І вони самі це провокують своїми спільними відео та постійним контентом де вони нерозлучні.

Та насправді, Оля й Володимир просто близькі друзі, і вони навіть можуть спати на одному ліжку, але межі не переходять. Їм комфортно проводити разом час і спілкуватися 24/7.

А от поки Оля за кордоном, Ярославський насолоджується природою та спілкуванням з тваринами, і називає це справжньою любов’ю. І це дійсно так, адже неможливо не любити весняну погоду й можливості спілкуватися з флорою і фауною.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.