Заміж вдруге? Екс-дружина Дзідзьо Славія показала весільну сукню з мереживом та перлинами: “Мені личить”

Колишня дружина знаменитого українського виконавця Дзідзьо Славія заінтригувала мережу, показавши розкішну весільну сукню у вінтажному стилі.

Офіційне розлучення Дзідзьо та його колишньої дружини Славії сталося 2 роки тому. Про бажання розстатися публічно заговорив саме співак, хоча причиною чуток про кризу у стосунках пари стали саме інтерв’ю Славії.

Славія показала мереживну весільну сукню

Весілля Славії та Дзідзьо
Славія заінтригувала мережу, показавши мереживну весільну сукню

Спочатку в мережі обговорювали слова жінки про те, що чоловік не давав їй можливості розвивати сольну музичну кар’єру, не хотів дітей, тощо. Артисту діставалося від користувачів, які не соромилися його критикувати в коментарях, а також намагалися захищати його благовірну.

Але пізніше дісталося і самій Ярославі, після того, як журналісти запідозрили її у романі з іншим чоловіком та невірності в шлюбі.

Розлучилися виконавці за обопільним рішенням. Славія не претендувала на спільно нажите майно у шлюбі, а у якості відступних отримала від екс-чоловіка елітну квартиру на березі озера. Вже через півроку стало відомо, що Славія знаходиться у стосунках з іншим чоловіком, і Михайло також не приховував, що намагається налагодити особисте життя.

Також співачка поділилася зізнанням, що на церковний шлюб з виконавцем не наважилася, а тому вінчання в неї ще попереду.

Цілком імовірно, що Славія взагалі подумає про шлюб набагато інтенсивніше, ніж може здатися. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на яких показала вінтажний весільну сукню з розкішним мереживом та перлинами, а також вставками з чорної тканини. Співачка поцікавилася у своїх підписників, чи буде лишити їй дане вбрання.

Славія заінтригувала мережу, показавши мереживну весільну сукню

Втім, також висока вірогідність того, що Славія просто намагається заінтригувати свою публіку образом нареченої, адже на своє перше весілля вона була невідомою та непопулярною.

Нагадуємо, що зараз виконавиця знаходиться на території України та будує музичну кар’єру, натомість її колишній чоловік дає благодійні концерти за кордоном, де гастролює разом з Олександром Пономарьовим.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.