“Ти зробила мене найщасливішим чоловіком”: Дядя Жора поділився дитячими фото своєї доньки — просто не впізнати

Без шоумена Дяді Жори доволі складно уявити український шоу-бізнес. Він став одним із тих, хто розвивав український гумор. Він брав участь у багатьох проектах, завдяки яким отримав популярність.

Український шоумен, співак та продюсер Дядя Жора щасливий чоловік та багатодітний батько. Дружина подарувала йому троє прекрасних доньок — Уляну, Устину та Аміна. В одному з інтерв’ю Дядя Жора привідкрив завісу таємниці та розповів про методи виховання дітей. Так, наприклад, батько ніколи не застосовував силу до дівчат. Навпаки, він завжди був і є прихильником діалогу та спокійного вирішення проблем.

Тому не дивно, що Дядя Жора став справжнім другом для своїх донечок. Про це свідчить чуттєве привітання старшої доньки Уляни з днем народження. Дівчині виповнився 21 рік, і зірковий тато не міг не наголосити на тому, як швидко летить час.

На своїй сторінці в Instagram він присвятив іменинниці великий пост із теплими словами. Шоумен зізнався, що народження Уляни зробило його найщасливішим чоловіком у світі. Ба більше, він зазначив, що задовго до появи дівчинки на світ, був впевнений на 100%, що першою дитиною буде донька, ім’я якої буде Уляна. Тож так і сталося.

Окрім теплих слів, Дядя Жора поділився із підписниками дитячими світлинами Уляни. На цих кадрах можна побачити етапи дорослішання дівчинки. На деяких вона ще зовсім немовля, а на деяких вже ходить в садочок. Також зірковий тато не забув показати фото зі святкування 21-річчя. Поруч із ним стоїть вже доросла іменинниця та прекрасна дружина.

Коментар підписниці Дяді Жори
Коментар підписниці Дяді Жори

В коментарях прихильники шоумена просто-таки закидали Уляну привітаннями та компліментами. Дівчині побажали здоров’я, щастя та мирного неба над головою. Одна із підписниць написала теплі слова та зазначила, що працює в тому садочку, до якого ходила донька Дяді Жори.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.