Тоня Матвієнко показала зустріч з коханою людиною, з якою давно не бачилась: і це не Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко відома українська співачка, яка є продовженням династії артистів, адже її мама відома народна артистка Ніна Матвієнко, яка й привила Тоні кохання до сцени та творчості.

Тоня народилась у родині співачки та художника, звісно їй передалась сильна тяга до творчості. Й звичайно батьки не стали заважати своїй донці розвивати ті таланти, які вона має і займатися у майбутньому улюбленою справою. Ніна Митрофанівна навіть сама займалася з дочкою та навчала її вокалу, і з часом Тоня стала співати майже так само, як і її мама.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Тоня Матвієнко і Мірзоян

Та Антоніна ще у юному віці не розуміла, що саме їй варто робити, аби ставати відомою артисткою, й саме тому Тоня могла собі дозволити закохуватися й будувати особисте життя. Так, у дуже юні роки дівчина вийшла заміж і народила дочку, але вона залишилась сама з дитиною, і тут вже їй допомогли батьки.Саме в цей момент Матвієнко зрозуміла, що їй варто розвиватися й працювати.

ЗІ своїм майбутнім другим чоловіком Арсенои Мірзояном Тоня познайомилась на шоу “Голос країни”. І з того самого часу вони обидва шалено закохалися одне в одного. Мірзоян навіть пішов з родини заради Тоні, і, як бачимо, не дарма.

Тільки з того часу, як до України прийшла війна, Тоні довелося поїхати за кордон разом з їхньою спільною дочкою Ніною, аби забезпечити дитині безпеку. А сам Мірзоян пішов на фронт, тому бачитися у них змоги не було.

Нещодавно Тоня повернулась на батьківщину й звісно вона має багато людей, з якими хоче зустрітися та поговорити, і це не лише мама й чоловік. Днями жінка показала фотокартку зі своєю близькою подругою. яку давно не бачила і дуже ніжно підписала спільне фото.

“Не бачила тебе так давно, стільки новин, стільки тепла” – написала Антоніна.

Сторіс Тоні
Сторіс Тоні

Тож, поки Тоня знаходиться вдома, вона вирішила провести цей час з користю для душі.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.