Леся Нікітюк показала, з ким поїхала на відпочинок: Сергія Притулу і Рому Міщерякова залишила у Києві

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, за особисте життя якої, переймається вся Україна. Оскільки Нікітюк є досить близькою до народу, то люди завжди щиро бажають дівчині щастя.

Кар’єра Нікітюк в один момент стрімко зросла, і це сталося через те, що Нікітюк почала працювати на шоу “Хто зверху?” разом з професіональним ведучим Сергієм Притулою. Здається, що Леся весь свій час віддає роботі та розвитку, але й для своєї родини дівчина постійно знаходить та намагається часто навідувати батьків і своїх племінниць.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Нікітюк дуже любить проводити час з племінницями, оскільки діти для неї це загалом щастя, але своїх діточок у дівчини немає, тому всю свою любов і материнські інстинкти Леся проеціює на племінниць. Як тітка Нікітюк неймовірна, вона постійно дарує подарунки, знаходить розваги для малечі, дуже часто кудись вивозить їх з собою.

Так, наприклад, днями Нікітюк показала, як поїхала відпочити з дівчатами у кінний клуб. Це було на вихідних. Спочатку ведуча приїхала додому, а потім взяла малечу та відправилась з ними вчитися кататися на конячках. І це при тому, що сама Леся боїться коней. Можливо таким чином вона вирішила побороти свої страхи за допомогою дівчат.

Адже коли ми знаходимося поряд із дітьми, то ми маємо бути більш сміливими, оскільки є дорослими. А тим паче улюблена тітка точно є прикладом для своїх племінниць. Але насправді, діти дійсно є мотиватором для кожного дорослого, адже своєю легкістю, своїм ентузіазмом та активністю, вони змушують дорослих кидати собі виклики й з задоволенням їх долати.

Леся на відпочинку з племінницями
Леся на відпочинку з племінницями

Саме тому Нікітюк вирішила подолати свої застереження й піддатися захопленню своїх дівчат. Тож, можна сказати, що відпочинок з племінницями пройшов на гарній хвилі та з відкриттям чогось нового для себе.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.