Полюбив як рідну доньку: як виглядає падчерка Мурата Налчаджиоглу, яку привела в сім’ю молода наречена

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу найближчим часом стане вітчимом офіційно. Як виглядає дочка його нареченої?

Офіційне розлучення знаменитої російської співачки українського походження Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчалджиоглу відбулося 2019 року. Однак, фактично розставання сталося на 2 роки раніше.

За цей час сім’я пройшла через серйозні випробування, адже Мурат не міг бачитися зі своєю спадкоємицею. Проблеми сталося через документи Мурата, які не дозволяли йому відвідати російську федерацію, але з часом йому все ж таки вдалося владнати це питання.

З Софією він спілкується по відеозв’язку кожного дня, вранці та ввечері. А після початку повномасштабної війни в Україні красуня стала з’являтися у компанії батька регулярно.

Мурат Налчаджиоглу показав, як виглядає його падчерка

Мурат показав фото нового іміджу доньки Софії
Мурат Налчаджиоглу показав, як виглядає його падчерка

Зі своєю майбутньою мачухою вона здається подружилася, і не дарма, адже Лілія сама є матір’ю дівчинки такого самого віку. Так, Реус має дочку, яка незабаром стане офіційною падчеркою Мурата. Маленьку красуню беруть з собою в усі подорожі і вона регулярно світиться на публікаціях Мурата на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала свою доньку
Мурат Налчаджиоглу показав, як виглядає його падчерка

Примітно, що пара, не дивлячись на постійний хейт через Ані Лорак, отримала схвалення у медійному просторі за лінію своєї поведінки після 24 лютого. Адже хоча Мурат і є уродженцем Туреччини, він підтримав країну, у якій працював близько 10 років, а також всіляко намагався допомогти українцям.

Пара декілька разів їздила на батьківщину підприємця, але через декілька тижнів кожного разу поверталася в Київ. Після цього Мурата та Кароліну почали порівнювати, підкреслюючи той факт, що громадянин Туреччини ставиться до України краще, ніж корінна українка.

У Мурата Налчаджиоглу з'явилася друга дитина
Мурат Налчаджиоглу показав, як виглядає його падчерка

Незадовго до початку війни Мурат також мав побратися з Лілією, але весілля або було перенесено на більш мирні часи, або було зіграна таємно, аби не зачіпати біль жителів України, які далеко не всі з розумінням ставляться до подібних торжеств.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.