Надя Дорофєєва показала, як проводить час в Америці з Позитивом: без Міші Кацуріна зовсім не сумує

Надя Дорофєєва відома українська співачка, шалена і успішна кар'єра якої розпочалася з участі у гурті "Время і Стекло" разом з Олексієм Завгороднім, більш відомим як Позитив.

Багато років тому вже доволі популярний співак Позитив, який працював у команді Потапа шукав для себе колегу у новий дует, і на одному з конкурсів він помітив Надю. Тоді ще дівчина не була відомою і брала участь у різноманітних конкурсах талантів. Саме там раніше можна було зустріти багато цікавих голосів. Оскільки Надію помітив Олексій, то можна сказати, якби не він, то Дорофєєва могла б і не стати настільки відомою.

Время і Стекло
Время і Стекл

Гурт “Время і Стекло” пройшли неймовірні етапи свого життя разом, вони пережили критику, підйоми та падіння, шалену популярність і визнання. Пісні цього дуету досі знають всі й досі, хоча гурту вже немає. І зараз Дорофєєва та Позитив йдуть окремими творчими стежками. І варто зауважити, що їхня популярність окремо не знизилася.

Але звісно, коли гурт розпадався, це дійсно стало сильним здивуванням для всіх їх прихильників, адже гурт є одним з улюблених. Але Надя дуже хотіла ставати більш самостійною, розкривати власний творчий потенціал та співати авторські пісні.

Репертуар Наді став більш ніжним і таким романтично-дівчачим, адже сама вона всередині неймовірно тендітна дівчина, якій важливо демонструвати свої почуття й розділяти їх зі своїми прихильницями. А оскільки аудиторія Наді переважно жіноча, то підтримка і розуміння артистка має.

Та найбільшою мрією будь-якого артиста є гастролі в Америці, адже це високий рівень. І саме зараз Дорофєєва возз’єдналась з Позитивом і вони разом поїхали давати концерти у США. Звичайно, для прихильників така новина є дуже доброю, оскільки вони знову зазвучать дуетами.

А от у вільний час Позитив з Дорофєєвою проводять на вулицях американських міст, вони гуляють сидять у кафешках і просто розмовляють.

Схожі статті

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.