Камалія і Захур возз’єдналися після новини про розлучення та просять побажати їм удачі: “Летимо у Пакистан”

Найбагатша співачка України Камалія приголомшила зізнанням про розлучення з мільярдером Мохаммадом Захуром після 20 років сімейного життя. Тепер колишні летять разом до Пакистану. Невже відбулося возз'єднання пари?

Неймовірна музична виконавиця після всіх тяжких подій, які пов’язані з особистим життям не сидить в тіні та продовжує розвиватися у співочому напрямку. У квітні цього року змогла здивувати публіку неочікуваним зізнанням про розірвання багаторічного шлюбу з пакистанським бізнесменом.

Цікаво, що причину публічно називати не стала. Але до цього ділилася подробицями сварки, яка пов’язана з донькою Захура від попереднього шлюбу, з жителькою росії. Камалія засуджує всіх росіян, а сама донька Мохаммада на неї через таку позицію образилася.

Артистка в дописі, де повідомила про розрив зіркового шлюбу зазначила, що понад рік вони з колишнім намагалися врятувати стосунки від кризи. Втім, дійшли до спільного рішення, що краще їм перебувати окремо один від одного. Проте нова світлина дала яскраву надію на возз’єднання з чоловіком, якого так палко кохала.

Камалія і Захур возз’єдналися після новини про розлучення та просять побажати їм удачі

Так, у своєму Instagram артистка зацікавила прихильників новиною, що вони разом із Захуром летять на Батьківщину чоловіка, в Пакистан. Користувачі соціальної мережі бажають їм тільки найкращого та якнайшвидшого возз’єднання подружжя.

“Зовсім скоро ми з Захуром летимо в Пакистан, щоб виконати дуже важливі завдання. Між робою я планую зняти дуже яскраве музичне відео. Вперше співала мовою панджабі, було дуже складно, але дуже цікаво. Друзі, будь ласка, побажайте нам із Захуром удачі”, – поділилася співачка.

Плекаємо надію, що спільна поїздка та проведений час разом зможуть дати свої плоди й незабаром на прихильників пари чекає приємна новина, яка пов’язана з примиренням Захура та Камалії.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.