Головна поп-діва України Тіна Кароль зізналася, скільки років розумні ваги дають її тілу: “Невигідно казати”

У сучасному світі для багатьох людей в пріоритеті стоїть зовнішність. Це неабияка проблема, оскільки у вона спричиняє проблеми із самооцінкою та не дає можливості жити повноцінно.

Певно кожен хоч раз у житті задумувався над тим, що хотів би змінити в собі. Когось не влаштовує зріст, хтось хоче зробити рінопластику, а хтось — збільшити груди. У погоні за ідеальними модельними параметрами люди нерідко заробляють собі розлади харчової поведінки. І це не дивно, адже постійні дієти дуже виснажують організм.

Із бажанням отримати ідеальне тіло зіштовхувалось чимало зірок. Дехто з них бажає тримати наслідки постійних навантажень та дієт в секреті, а хтось сміливо розповідає власну історію. Однією із таких селебріті є поп-діва Тіна Кароль.

В Інтернеті та засобах масової інформації постійно захоплюються виточеним стилем та шикарною зовнішністю співачки. Кожна нова світлина Тіни Кароль викликає захват та хвилі компліментів у прихильників. Втім, мало хто знає, що заради такого визнання та фізичної форми, жінка невпинно та виснажливо працювала. У своєму телеграм-каналі вона привідкрила завісу таємниці та відверто розповіла про свій шлях схуднення.

Тіна Кароль розплвіла про своє схуднення
Тіна Кароль розплвіла про своє схуднення

Тіна Кароль поділилась світлинами, на яких, як вона стверджує, “пухнаста і без фотошопу”. Співачка додала, що тут її вага на декілька кілограмів більше, аніж є зараз.

Архівне фото Тіни Кароль
Архівне фото Тіни Кароль

В дописі також був скріншот спеціального додатку, який контролює фізичні показники. Згідно з його даними, вага поп-діви складає 53,3 кілограми, чому Тіна надзвичайно рада. Серед багатьох пунктів був один під назвою вік тіла. Цікаво, що цифра з додатку майже один в один збігається із реальним віком жінки — 36 років. Виходить, що стан тіла поп-діви навіть менший за її вік на два роки.

Скіншот Тіни
Скіншот Тіни

В дописі Тіна розповіла, яким чином досягнула таких результатів. Виявляється, всі проблема була в інсуліні, який перевищував норму. Співачка почала урізати кількість вуглеводів та цукру, що позитивно відобразилось на її організмі. Після багаторічних страждань із дієтами, Кароль зрозуміло, що це все — “розвод” і неефективно. Важливо дотримуватись балансу та споживати не менше їжі, а робити це якісніше. У кінці вона додала, що кожен має любити себе в будь-якій вазі, тільки якщо не шкодить здоров’ю.

Схожі статті

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.