Зморшки і навислі повіки: Тіна Кароль без косметики на обличчі позує на обкладинці журналу – Балан у захваті

Поп-діва Тіна Кароль вразила прихильників своєї природною красою на обкладинці журналу Elle. Зірка постала зовсім без косметики та задала тренд на прийняття власної індивідуальності.

Бути жіночною, ніжною, стриманою навіть без фільтрів та професійного мейку – легко! Українська музична виконавиця Тіна Кароль на власній сторінці в Instagram приємно здивувала прихильників вмінням бути собою.

Жінка показала себе на обкладинці новому номеру журналу Elle, де знялася повністю без професійного гриму на обличчі та трішки розпатланим волоссям, яке додало в кадр більш простоти та витонченості. Образ майже повністю в білих тонах: светр, костюм із шортами та аксесуар у вигляді зеленої панами.

В дописі зазначила, що ми нація, яка славиться своєю творчістю, креативом, силою духу, а також стаємо прикладом для усього світу, як треба воювати, жити, боротися за власну свободу та сміливість.

Таким чином, Кароль задала тренд для всього світу, щоб жінки відчували свою внутрішню силу, не боялися демонструвати себе без “масок” та купою гриму на обличчі. Зазначимо, що Кароль у свої 38 років має доглянуту шкіру, що сяє, густі брівки, маленький носик та густе біляве волосся, які роблять Тіну привабливою навіть без макіяжу.

Видання журналу Elle присвятило артистці дві обкладинки: друковану версію та альтернативну didgital cover. Всі деталі та наявні світлини можна переглянути в її Instagram-блозі.

Нагадаємо, що наразі проходить “Євробачення-2023”. Нещодавно Тіна Кароль приголомшила зізнанням, чому вона ніяковіє за свій виступ у 2006 році. Співачка трішки соромилася його, бо то був початок її кар’єри, там був гротеск та й загалом назвала це все, як “комплекс меншовартості”.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.