Соломія Вітвіцька прокинулася не сама: щасливий погляд спрямувала на малюка, якого вклала біля себе

Зірка 1+1 Соломія Вітвіцька показала, з яким малюком бавиться зранку у своєму теплому ліжку. Для неї ця дитинка приносить радість та невимовну посмішку.

Діти – окраса нашого життя, продовження роду. Вони здатні пробуджувати всю батьківську любов, ніжність, турботу, звичайно, якщо це бажане та довгоочікуване маля.

Соломія Вітвіцька в листопаді 2013 року стала офіційною дружиною режисера та кліпмейкера – Влада Кочаткова. Подружнє життя згодом дало тріщину й пара у лютому 2021 року заявила про розлучення. Після болісного розриву жінка почала нове життя, а нині вони з колишнім залишилися просто в дружніх відносинах.

Багато родин після початку повномасштабної війни розходяться або навпаки знаходять сили на примирення, щоб триматися та бути надійною підтримкою для протилежної статті. Проте Соломія заявила, що ця історія не про них, тому про возз’єднання стосунків з колишнім, мова не йде.

Соломія Вітвіцька та Влад Кочатков

Влад Кочатков вступив до лав ЗСУ в травні 2022 року. Телеведуча зізналася, що так, вони тримають зв’язок, товаришують, постійно спілкуються, тому якщо колишньому знадобиться допомога – без вагань її надасть.

Соломія Вітвіцька показала, з ким прокинулася зранку

На власній сторінці в Instagram зірка 1+1 замилувала новими світлинами. Телеведуча провела час у колі найрідніших, з обіймами, приємними та теплими розмовами й прокинулася в ліжечку з малюком. Виявилося, що це чотирилапий зірковий друг, який живе в її родині.

“Сьогодні особливо цінні такі зустрічі та обійми з найріднішими”, – підписала світлину Вітвіцька.

Жінка з люблячим поглядом дивилася на маленького песика, тому відразу видніється, як Соломія обожнює тварин. Тому, впевнені, що своїх власних дітей вона буде любити значно більше.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.