Стильні татуювання та новий імідж: як змінився учасник “МастерШеф 4” Євген Полівода — хлопця не впізнати

Проєкт "МастерШеф" по праву можна назвати одним із найбільш популярних на українському телебаченні. Він породив чимало талановитих кухарів, які зараз активно розвиваються у цій сфері.

Стати впізнаваним у сучасному світі не так вже й складно. Одним із найдоступніших варіантів є участь в різноманітних розважальних шоу та проєктах. Варто лише згадати “Караоке на майдані”, де прямо з вулиці можна потрапити на телебачення. І таких прикладів чимало. Втім, разом зі злетами йдуть падіння. Тож не дивно, що не кожному вдається залишатись на хвилі популярності. Але є і ті, хто не втрачає прихильності фанатів навіть після закінчення проєкту.

Четвертий сезон “МастерШеф” був направду багатий на талановитих та яскравих учасників. Віктор Перехрест, Євген Злобін, Самвел Адамян та багато інших кулінарів-аматорів стали улюбленцями глядачів. Серед них також є Євген Полівода, без якого просто неможливо уявити “МастерШеф”.

Як змінилось життя Євгена після закінчення проєкту?

Євген потрапив на “МастерШеф” одразу після того, як закінчив навчання по спеціальності кухар. Глядачам запам’яталась його надзвичайно позитивна енергетика, дотепність та харизматичність. Хлопець дійшов до 14 ефіру і, на жаль, був вимушений покинути проєкт.

Євген Полівода на МастерШеф
Євген Полівода на МастерШеф

У багатьох інтерв’ю, які Женя давав після “МастерШеф”, він зізнавався, що значно виріс у професійному плані та познайомився з багатьма людьми. Крім того, за словами кулінара, проєкт допоміг йому стати більш впевненим та мужнім. Цікаво, що Євген ще неодноразово з’являвся на телеекранах. Так, наприклад разом із Самвелом Адамяном він часто знімався в програмі “Все буде добре”. Пізніше хлопець виконав пісню на шоу “Україна має талант”, втім не отримав три так.

Цей випадок спонукав його розвивати свій голос і надалі займатись музикою. Саме тому Женя взяв участь в програмі “Цієї миті рік потому”. Її суть у тому, що люди приходять в студію та розповідають про свої проблеми, які прагнуть вирішити, або мрії, які прагнуть втілити в життя протягом 365 днів. Полівода показав прекрасний результат, заспівавши пісню “Wake me up”.

Новий образ Євгена Поліводи
Новий образ Євгена Поліводи

Наразі хлопець займається кондитерським ремеслом та самовдосконаленням. На своїй сторінці в Instagram він ділиться своїми думками та світлинами. Женя неабияк змінив свій стиль — набив декілька красивих татуювань, зробив корекцію зору та оновив гардероб. Окрім зовнішніх змін, не обійшлося без внутрішніх. Підписники кулінара в захваті від нового образу, та підтримують його в усіх починаннях.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.