Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала остаточні зміни після ринопластики: тепер красуня

Катерина Репяхова відома українська блогерка, життя якої стало цікавити широку аудиторію через шлюб з народним артистом України та викладачем університету культури Віктором Павліком.

Кожна жінка не зважаючи на вік має певні комплекси, звісно ми не демонструємо їх і найчастіше здаємося впевненими у собі, але всередині себе кожна підходячи до дзеркала має думки про ті частини тіла, які б хотіла виправити або підкорегувати. На щастя, зараз ми живемо у такий час, коли без зайвих зусиль можна виправити і бути для самої себе ще більш красивою та привабливою.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

У цей список входить й дружина Віктора Павліка Катерина. Вона молода жінка, яка дійсно багато працює і може собі дозволити піти на різні зміни. Оскільки жінка є відвертою зі своєю аудиторією, вона без сорому розповіла, що дуже давно хотіла зробити собі ринопластику. Річ в тому, що її не влаштовувала форма носа і це можна легко виправити за допомогою невеликої операції. Головне обрати такого лікаря, який точно зрозуміє, що ти хочеш отримати у підсумку.

Так, Катерина знайшла свого лікаря, якого тепер сміливо рекомендує і зробила операцію по зміні носа. Звичайно, що наслідки ринопластики не проходять швидко, тому результат можна побачити не одразу. Але Репяхова покроково показувала своїм підписницям результати. Від самої операції й до повного відновлення.

Не можна сказати, що ніс Катерини був надто великим, нерівним чи довгим, тому не всі її прихильники навіть помітили зміни. Але днями зірка інстаграму показала фотоколаж, де продемонструвала свій ніс до та після. І вже там різниця, як то кажуть, на обличчя.

Зміна форми носа Катерини
Зміна форми носа Катерини

А ще в той же час, коли Катя корегувала ніс, вона ще й зробила ліполіфінг підборіддя. Про цю операцію молода обраниця Павліка також давно мріяла. Тож, зараз дівчина повністю задоволена тим, як виглядає її обличчя й немає жодних комплексів.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.