Злата Огнєвіч після весілля Андрія Хветкевича зізналась, кому належить її серце: “Варто побачити”

Українська співачка Злата Огнєвіч дуже популярна та вже багато років вона є улюбленицею публіки та має велику аудиторію слухачів і поціновувачів своєї творчості.

Злату можна вважати ліричною виконавицею, оскільки майже всі її пісні про кохання, почуття та стосунки між чоловіком і жінкою. Можливо через те, що кохання це болюча тема для Злати, бо стосунки з чоловіками в її житті вдачі поки що не було. Всі стосунки Огнєвіч не були вдалими, але життєвий досвід Злата отримала досить гарний. Такий, що тепер вона остерігається романтичних стосунків з представниками чоловічої статі.

Злата блондинка
Злата Огнєвіч

Златі простіше дружити з чоловіками, ніж будувати з ними стосунки, бо у дружбі рідше буває боляче, ніж у відносинах. До того ж вона вірить у це явище між чоловіком і жінкою. Після участі у найромантичнішому шоу “Холостячка” у співачки з’явилося достатньо товаришів. І майже всі вони були учасниками другого сезону проєкту і змагалися за серце і прихильність Злати.

Наприклад, одним з найближчих друзів для неї став Андрій Хветкевич, який нещодавно одружився зі своїм бойфрендом Феліпе. На розкішне весілля з розмахом у Мексику пара молодят запросили й Огнєвіч. Звичайно артистка була в захваті від самої церемонії та від атмосфери, яка панувала у повітрі. В очах молодят було видно сильне та взаємне кохання.

Але найбільше за все Злату підкорила сама країна та краєвиди Мексики. Проте зірка не мало країн відвідала й вона має з чим порівняти саме ту Мексику, яку вона побачила за тиждень перебування на віллі для гостей Андрія Хветкевича.

Та серце Злати належить зовсім іншій країні. Про це жінка зізналась у своєму власному блозі в соцмережі instagram.

Сторіс Злати
Сторіс Злати

“Мексика. Пуерто Валларта. Країна, яку варто побачити. Хоча, моє серце назавжди належить Азії та Італійському вайбу” – написала Злата.

Тож, Огнєвіч звісно в захваті від Мексики, але її серце належить іншим країнам.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.