Щось новеньке – Настя Каменських показала, з ким вона готова йти на побачення в Одесі: і це далеко не Потап

Настя Каменських відома українська співачка, яка своїм неймовірним голосом завоювала серця не лише всієї країни, а ще й свого чоловіка Потапа.

Історія кохання Насті і Олексія є цікавою та водночас типовою, оскільки спочатку вони багато років працювали разом. Каменських дуже вчасно з’явилась на горизонті продюсера, який шукав собі дівчину для дуету. Голос юної Насті з перших нот зачарував Олексія й кастинг на цю роль було швидко завершено.

Потап і Настя
Потап і Настя

З того самого часу ми всі дізналися про існування дуету “Потап і Настя”. Їхні пісні набували неймовірної популярності. Адже вони були легкими та не вимушеними. Запам’ятати текст дуже легко. Саме тому протягом багатьох років з кожного радіо, з кожної колонки лунали пісні цього гурту.

Та в певний період їхньої творчості Настя захотіла стати сильною співачкою. Потапенко не став цьому заважати, адже Настя все одно була його проєктом. Тому тепер артистка звучить як NK.

Репертуар Насті кардинально змінився. Тепер вона лірична співачка, в текстах якої є глибокі почуття, любов та жіночність. Саме цих аспектів їй не вистачало у дуеті з Потапом. Але тепер Настя може вільно співати про любов і до свого чоловіка Олексія також.

Зараз Настя активно їздить по містах України з сольними концертами. І в кожне місто артистка справді закохується. Так, днями Настя відвідала сонячну та привітну Одесу. І саме в цьому місті жінка зібралась на побачення. Принаймні так вона написала. Та насправді просто гуляла вуличками Одеси. І її побачення було саме з містом.

Сторіс Каменських
Сторіс Каменських

Тож Олексію немає за що перейматися, адже його дружина лише працює, відвідує репетиції та гуляє містами України, якщо випадає така можливість.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.