Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару? Впливовий, вродливий і скромний красень з сумним поглядом

Легендарна українська співачка Софія Ротару роками приховувала правду про своє особисте життя, подаючи приклад глядачам стосовно того, як виглядає ідеальна родина.

Легенда української естради Софія Михайлівна Ротару більше 30 років прожила у щасливому шлюбі з покійним Анатолієм Євдокименко, який пішов з життя на початку двотисячних через інсульт. Однак, преса неодноразово схилялася до версії, що співачка розповіла про своє минуле журналістам далеко не все.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

Володимир Івасюк та Софія Ротару. Чорно-біле фото оброблене у кольорі

Так, більше 20 років ЗМІ приписують Софії Михайлівні роман з легендарним українським композитором Володимиром Івасюком. Безумовно, музичний геній вплинув на подальшу творчість артистки, і закарбувався у її репертуарі.

Далі більше, поговорювали і про те, що Софія Михайлівна народила від композитора дочку. Коли у артистки вкрали дитину, ця версія набула особливого розголосу. Але Ротару спростувала її лише частково, заявивши, що викрали саме Руслана Євдокименка.

Як виглядає таємний чоловік Софії Ротару

З часом дороги митців розійшлися. Однак, Софію Михайлівну очікували на похоронах Володимира Михайловича. Очікувалося, що співачка понесе портрет свого старого друга, але Ротару не з’явилася на церемонії прощання. Згодом вона дала ексклюзивний коментар, в якому зізналася, що дуже хотіла бути присутньою, але знаходилася у гастрольному турі і фізично не могла дістатися до призначеної дати на кладовище.

Софія Михайлівна ніколи не спростовувала інформації про її роман з Івасюком, а одного разу навіть заявила, що має велику кількість секретів і буде готова розкрити їх лише тоді, коли піде зі сцени.

Нагадуємо, що раніше в пресі постійно обговорювалося історія кохання Ротару з її, за офіційною версією, єдиним чоловіком Анатолієм Євдокименко. Співачка розповідала, що музикант вперше побачив її на фотографії в газеті, і з тих пір почав залицятися. Пара все життя працювала і жила разом. У Анатолія залишився лише один спадкоємець Руслан, який після його смерті взяв до рук управління компанією та концертною діяльністю матері. Тоді ж репертуар Софії Михайлівни зазнав серйозних змін.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?